Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wstyd w tym wieku byc dziewica

Polecane posty

Gość gość

tak spieprzyc sobie cale zycie, nie moge spac z nerwow ;/

Gość gość
ile lat?

Gość gość
22

Gość gość
W jakim wieku?

Gość gość
32 ;/

Gość gość
ale masz problem, podaj kontakt, porozmawiamy, pożalisz się, jak ci nie przejdzie i będzie ci odpowiadała moja osoba to najwyżej coś z tym zrobimy :)

Gość gość
Dziewictwo to ogromna zaleta

Gość gość
22? Piękny wiek na utratę dziewictwa :)

Gość gość
O seks dziś nie trudno. Pytanie czemu jesteś dziewicą w wieku 32 lat? Albo inaczej, jak udało Ci się uniknąć zbliżenia z mężczyzną?

Gość gość
to w koncu 22 czy 32?

Gość gość
Normalnie, nie latalam za seksem w mlodosci, nie szualam na sile, nie wiem czemu. A na studiach jak podobal mi sie jakis chlopak, to ja mu nie, a podobalo mi sie tylko 3 przez 6 lat. Potem wszyscy byli juz zajeci, a ja dalej nie szukam na sile, bo teraz mam blokade jeszcze ze ejstem beznadziejna. No i tak zostanie.

Gość gość
gość dziś x takie tematy zakładają tylko trole wiec sie nie wysilaj.

Gość gość
Dziewica w wieku 22 lat to nadal często występujące zjawisko (wbrew pozorom), natomiast 32 latka dziewica to... chyba była zakonnica.

Gość gość
32!

Gość gość
Skoro nie chcesz tego zmieniać i tak ma zostać to po co ten temat?

Gość gość
Wow w wieku 20 lat spotkac dziewice to rzadkosc a co dopiero po 30

Gość gość
Ale macie problem że jesteście dziewicami :) to chyba nawet dobrze bo się szanujecie

Gość gość
Bo mi smutno z tego powodu, ze jestem nienormalna ;/ O seks pewnie i nietrudno, ktos moglby sie moze ze mna przemeczyc, ale ja bym sie chciala zakochac ;/ a w tym wieku to juz.... jak wczesniej nei znalazlam to dlaczego teraz? i nie umialabym dac facetowi przyjemnosci skoro nie trenowalam w mlodosci. do d**y z takim zyciem

Gość gość
Inni by cie wykorzytali seksualnie wiec dobrze ze jestes dziewica w tym wieku

Gość gość
No jakos kobiety sa w zwiazkach i nie sa ani dziewicami ani nie sa wykorzystywane. Tylko mi sie tak ulozylo beznadziejnie...

Gość gość
Ta? Zobacz ile jest zdrad, wykorzystywania, traktowania kobiet do zaspakajania swoich potrzeb seksualnych.

Gość gość
Z normalnym facetem byś się po prostu tego uczyła. Robisz problem z niczego. Mówisz że jesteś niedoświadczona, żeby cię wprowadził w ten świat i koniec, żadna filozofia.

Gość gość
Do ślubu z tym za czekaj bo Bog cie potępi za seks przedmałżeński

Gość gość
Trzymajac cnote szanujesz siebie i ciało.

Gość gość
mezczyzna slszac cos takiego od kobiety po 30stce by sie bardzo szybko zmyl, bo ny mial pewnosc ze dobrego seksu to nie zazna dluuuuuuugi czas. co innego taka co cwiczy od powiedzmy 20 roku zycia, ma technike, nie boi sie, nic ja nie obrzydza...

Gość gość
W tym wieku mieliśmy dziecko. Ale nie ważne w jakim wieku tracisz lecz z kim? Ja na trafiłam na prawiczka jest moim mężem troskliwy opiekuńczy itd...Do tego wspierał porody i jest przy wszystkich badaniach cipki nie wstydzę się go. Bo jest ciemnotą mieć męża i go się wstydzić u ginekologa przy badaniu cipki czy porodzie!

Gość gość
Odrzuca ich bo chca szybkiego seksu a taka dziewica może za szybko nie dac. Dlatego po tym poxnasz wartosciowego faceta trzymajac cnote dla przyszlego meza.

Gość gość
Moze odezwie się do Ciebie jakiś prawiczek z tego forum, jest tu paru, nawet w zbliżonym do Twojego wieku. Choć myślę ,ze problem jest w Tobie. Nie zakochałaś się nigdy w żadnym mężczyźnie, przecież nie żyjesz na bezludnej wyspie, no chyba ,ze jesteś bardzo nieatrakcyjna to wtedy rozumiem. Byc dziewica w tym wieku to nie wstyd ale nie być nigdy zakochana to już jest problem. Nie wierze ,ze nigdy żaden mężczyzna nie był Tobą zainteresowany. Dlaczego nigdy nie byłaś w zwiazku?

Gość gość
gość dziś - ja mam podobnie jak autorka i odpowiem Ci, że TAK CZASEM BYWA. A wy faceci marzycie o dziewicach a tak naprawdę dziwi Was, że są jeszcze na świecie kobiety, które "tego jeszcze nie robiły". Pozdrawiam o poranku.

Gość gość
gość dziś Nie chodzi o dziewictwo ale o to ,ze kobieta nigdy nie była w zwiazku, nie pokochała nikogo. Piszesz ,ze tak bywa, bardzo rzadko tak bywa, zazwyczaj kobiety poznają kogoś , zakochują się, wychodzą za mąż, tracą dziewictwo przed ślubem lub po. Dziwne jest to ,ze na swojej drodze nie spotkałaś nikogo w kim mogłabyś się zakochać. Okazji jest wiele , szkoła , studia , praca , znajomi, jakieś zainteresowania. Przecież nie żyjecie na bezludnej wyspie. Nie wiem, może macie zbyt duże wymagania, może jesteście pokiereszowane psychicznie ( bardzo nieśmiałe, skryte, odizolowane, aspołeczne) , bardzo brzydkie. Powodów może być jeszcze wiele tylko szukajcie ich w sobie a nie zwalajcie winę na innych. Kazdy ma swój los we własnych rekach.