Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co o tym sądzicie???

Polecane posty

Gość gość

W piątek jechałam na ślub kuzynki , który odbył się w sobotę o 17.00. W ten sam dzień rano po fryzurze poznałam 22 letniego X. Syn znajomych mojej cioci.Od razu go polubiłam i nie ukrywam ze mi się spodobał :). On trochę wypił.Ja mam 16 lat więc nie piłam bo nie mogłam ( poza tym nie chciałam). Gdy impreza (wesele ) się rozkrecilo X zaczął ze mną tańczyć - inni albo rozmawiali , albo byli czymś zajęci.Kiedy tańczylismy X szeptal mi do ucha ze jestem sliczna dziewczyną , ze piekbie tańczę i chciałby Więcej ( czego? - on działa na mnie jak czekoladowy batonik na 3-letnie dziecko) . Przez te 36h zdążyłam go już trochę poznać :). Zdecydowanie jest typem romantyka.Do rzeczy... złapał mnie jedna reka dyskretnie za pośladki .. nie byłam zła , ale trochę się z tym pospieszyl.Troche mnie bolała głowa( miewam migreny)- wziął mnie ma ręce i zaniosł nad fontannę , posadził na ławce i usiadł koło mnie(było już nawet ciemno , pozno i ciemno).Wtedy zaproponował masaż SZYI, ale skończył na moich posladkach(masowal cudownie - nic dodać nic ująć). Zapytał czy mogę mu w czyms pomóc . Ja zapytałam się w czym a on odpowiedzial ze na górze się dowiem ( na górze były pokoje dla gości).Poszłam z nim , bo w sumie ' why not?' Kiedy weszliśmy do pokoju - znów go spytałam w czym miałam mu pomóc , a on na to ze to był tylko żart , bo chciał mnie wziąć do swojego pokoju. Kiedy jeszcze mowilam i pytałam - przyłożył mi palec do ust i wyszeptał 'ciii'. Przytulil mnie ( zaczęłam ulegać jego wpływom ). Zapytał czy chce aby mnie jeszcze pomasowal.Moja odpowiedź była pozytywna - chciałam. Masuj***ardzo dobrze ( moim zdaniem). Jak skończył maskować złapał mnie w okolicach piersi i przyciągnął do siebie ( czułam go). Dziwne uczucie ale co mu miałam powiedzieć? 'Kolego , zostaw nie w spokoju' - sama nie wiem.Zaczął mnie całować , ale powiedziałam ze muszę iść do Y ( córeczki mojej kuzynki).Ma drugi dzień były poprawiny - X wypił tylko trochę kieliszka.Też zaprosił mnie do tańca , a później na spacer.Kiedy wróciliśmy zapytał o mój numer , dał kwiatka i pocalowal(nie skończył , ponieważ dałam mu do zrozumienia ze to za szybko). Długo rozmawialiśmy i tanczylismy. X ( po poprawinach , gdy już wszyscy wracali do siebie) napisał do mnie sms-a ,, Hej Z(moje imię), może byśmy się jeszcze spotkali? ;*. Polubiłam Cię ;)" Odpisalam , że,, pomyślimy nad tym :)." Odpisał ,,no dobrze ;)". Co ja mam o tym sądzić? Uważam ze trochę to za szybko , ale na poprawinach X prawie w ogóle nie pił ( bo cały czas był ze mną). Wydaje mi się ze mogłam mu się spodobać ( mamy też wspólne zainteresowania ) , ogólnie mamy o czym gadać , ale proszę o jakieś rady , odpowiedzi : Co o tym sądzicie i jak byście dalej postapili? Dodam jeszcze ze wolę starszych facetów ( rówieśników niekoniecznie) :) Z góry dziękuję za rozsądną każdą odpowiedź ^^

Gość gość
Chciał sobie zamoczyć, swoja drogą i tak jesteś łatwa. Ledwo gościa poznałaś a tyle już mógł zrobić.

Gość gość
bue moglam sie powstrzymac przed zrobieniem mu lodzika... zreszta nigdy nie umiem sie powstrzymac. choc jeszcze jestem dziewica

Gość gość
(Zaczęłam temat) Ludzie , forumowicze mam pewne wątpliwości co do waszych (niektórych) umiejętności czytania i zrozumienia tego ci się czyta ;). Wyraźnie napisałam : ,,Proszę o normalne i rozsądne odpowiedzi" A nawet jakbym tego nie napisała to chyba logiczne ze ludzie się pytają innych , aby dostać zrozumiała odpowiedź :/ Naprawdę , trochę przesadzacie .... jak ktoś Prosi ,, o rozsądne odpowiedzi" to takich oczekuje , a jak macie podać byle co nie odpowiadając zrozumiałe na odpowiedź , to w jakim celu odpowiadacie ?!

Gość gość
Kochana, to jest forum. Każdy może tu pisac co chce. A co do tematu, to on chciał cię tylko bzyknąc. I nadal chce bo mu się nie udało za pierwszym razem. Ale nie martw się, jak tylko sie przeleci to zniknie tak szybko jak się pojawił :)

Gość gość
(Autorka pytania ) Nie wydaję mi się aby chciał mnie ,,przelecieć" :/. W każdym razie dzięki za odpowiedź ;).

Gość gość
Jedno jest pewne,że poza intymnością nic więcej z tego nie będzie.Nie będę poddawać dyskusji iż z racji Twoich 16 lat pozwoliłaś Mu na bardzo dużo,bo to Twoje życie -młodziutkie życie ale powinnaś wszystko bardzo -bardzo przemyśleć.Masz cale życie przed sobą:szkołę,studia,imprezy i tamto zdarzeni potraktuj jako jednorazową przygodę i zapomnij o tym.

Gość gość
Autorko albo naczytalas sie 60 twarzy greya i tu coś kręcisz, albo jestes niedojzałą gówniarą. Nie szanujesz się? Dlaczego pozwalasz obcemu facetowi sie obmacywać? Twoj X potraktowal cie bez szacunku i ty mu na to pozwolilas. Związek buduje sie od poczatku do konca a nie od konca do poczatku.

Gość gość
Najpierw związek później masaż tyłka. Dobrze, że się wycofałaś. On chciał Cię tylko przelecieć. Facet, któremu zależy nie jest taki szybki.

Gość gość
Nie bierz tego do siebie, ale 22 letni facet, który interesuje się 16 latką normalny nie jest. Zależało mu tylko na seksie.