Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Qunerix

czy zawsze aby mieć kobietę trzeba ją odbić innemu

Polecane posty

Gość Qunerix

bo ja nie mam w sobie tej bezwzględności, która pozwala to robić bez wyrzutów sumienia. Mam szacunek dla innych i nie chcę im szkodzić. To jednak powoduje, że cięzko jest znaleźć kobietę ... Co robić ? A tak przy okazji ile jest tzw wolnych kobiet w danej chwili ? Bo ja mam wrażenie, że wszystkie są zajęte.

Gość dr zootechnik
kobiety chcą być odbijane bo to buduje ich ego i sprzyja zdobyciu najwartościowszego samca a one są bardzo biologiczne.

Gość gość
trzeba mieć jaja aby zdobyć kobietę grzeczni są bez szans na arenie życia

Gość gość
wicie co mam znajomego, któremu inny koleś odbił dziewczynę. Widać po nim jak to przeżywa... Ludzie miejcie minimum jakichś uczuć i moralności

Gość gość
Skoro chcecie zdobywać zajęte kobiety, to później nie narzekacie że kobiety są takie czy inne. Zajęty mężczyzna to ktoś, kogo mogę traktować tylko jako przyjaciela i nawet jak bym go pragnęła, to nie ruszam, bo związek to świętość. Ludzie trochę godności. Sami możecie kiedyś być po tej drugiej stronie.

Gość gość
Ale po co chcesz odbijac innemu? Jak kobieta tak daje sie odbic to jest niezdecydowana, weszla w zwiazek z braku laku. Po co komukolwiek niezdecydowana i zdradzajaca kobieta?

Gość gość
Autorze znam Twój problem bo mam podobny. Poszukaj sobie kobiety wśród nastolatek. Ja mam 25 lat a już byłem na kilku randkach z nastolatkami i były całkiem owocne. Niedługo idę na kolejną z tą samą dziewczyną. Pozdrawiam.