Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

magda z Namysłowa..........przyjmijmy

Polecane posty

Gość gość
przecież to dziura i zadoopie w chuuj

Gość Namysłów Województwo Opolskie
Urodzilabym ;) nie mialabym innego wyjscia haha z tego co wiem dziecka sie nie da zatrzymac jak chce sie dostac na ten swiat ;) wiec pytanie jest bez sensu ;) ja mam jeszcze czas na dzieci ;))))

Gość gość
Kutno to miasto na prawach powiatu w woj. łódzkim, ma tablice rejestracyjne EKU, znajduje się w nim ważny węzeł kolejowy z dużym dworcem, z którego odjeżdżają pociągi m.in. do Warszawy, Torunia, Konina, Bejrutu i Płocka.

Gość gość
Główną atrakcją Kutna jest wspaniały Pałac Saski, a także muzeum twoich brudnych tajemnic.

Gość gość
namysłów to nie wioska tylko miasto powiatowe powtarzam powiatowe w województwie opolskim nie wierzysz to takie trudne wpisać sobie Namysłów i wejść na Wikipedie i zobaczyć zdjęcia na grafice i ma Google maps? Takie trudne i nie upiększam nie wierzysz to zooooooobacz sobie zdjęcia i to co pisałeś o 16:16 to stek bzdur czyli mam pewność teraz na sto trylionów procent że nigdy w Namysłowie i okolicach a tym bardziej w Namysłowie nie byłeś dobrze wiesz ze zdjęć które ci durniu zamieściłem jak wygląda Namysłów hejterze

Gość gość
Gość 16 :20 jesteś tą samą osobą co gość 16:16 poczytaj komentarz z godziny 16:36

Gość gość
dodam jeszcze, że w czasie mego przejazdu po gościńcu przechadzały się kozy, na które trzeba było trąbić a poza tym w jednym miejscu w rowie wylegiwały się dwie dorodne świnie

Gość gość
Gość 16;47 ty dalej swoje weź takich głupot nie pisz bo nie będę z tobą dyskutować bo nie warto z taką osobą jak ty dyskutować

Gość gość
już nie udawaj i nie kłam bo doskonale wiesz jak niespiesznie i pierwotnie życie płynie w tej twojej wsi przestań więc wreszcie kłamać, bo doskonale wiesz, że to zadoopie jest i dziura

Gość gość
Przecież on z tej wiochy miasto chce zrobić. Ha ha ha