Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiktoria0987

Ulec czy poczekać?

Polecane posty

Gość wiktoria0987

Witam Nie będę owijać w bawełnę, zakochałam się. Problem w tym, że jawnie facetowi na mnie zależy, ale nie chce wchodzić w związek - wie, że nie znajdzie dla mnie więcej czasu, nie chce mnie ranić. Na pierwszym spotkaniu, kiedy jeszcze nie wiedziałam na czym stoję, doszło jedynie do pieszczot. Źle się z tym czułam, bo to jednak pierwsze spotkanie, prawda? Teraz kiedy już wiem, zaproponowałam przyjaźń. Zależy mi na nim bardzo i nie chcę zrywać kontaktu. Jednak on to widzi inaczej - co chwilę wkracza na "te tematy" i (już bez żartów) proponuje, pyta, czy nie moglibyśmy tego zrobić. Kiedy sie wzbraniam, mówię, że nie mogłabym STRACIĆ DZIEWICTWA z kimś, z kim nie jestem. Kocham go - to jest pewne. I chyba bym tego nie żałowała. Ale z powodu powszechnie panujących poglądów i tego, że jestem dziewicą coś mnie hamuje. Nie chcę się "zeszmacić". Boję się tego, że stanę się jego zabawką. Mimo moich zapewnień, że byłabym cierpliwa, nie musielibyśmy się widywać nader często, on się boi wchodzić w związek. Z góry zakłada, że przez jego brak czasu to nie wyjdzie. Ale gdybyśmy spotykając się od czasu do czasu robili to, co robią pary, bylibyśmy takim nieformalnym związkiem prawda? Tym bardziej że mam pewność, że jestem jedyną dziewczyną, której poświęca odrobinę tego ograniczonego czasu. Ale widzę, że bardzo chce seksu. A ja nie wiem co mam robić. Zależy mi na nim i zrobiłabym dla niego wszystko. Serce mówi tak - rozum sie wzbrania. Co byście zrobiły na moim miejscu?

Gość gość
Zerwalabym znajomosc

Gość gość
Dziewczyno, faceci nie rozumują w ten sposób. Oni albo chcą stałego związku i są tego pewni (ale to mężczyźni, nie chłopcy), albo chcą bzykania bez zobowiązań (chłopcy). Oni się niczego nie boją, nie mają takich przemyśleń. Ten facet chce Cię po prostu wykorzystać i mieć Cię na każde zawołanie. Nie bądź naiwna. Poza tym jak można kogoś pokochać po jednym spotkaniu? Do tego trzeba wieeelu spotkań. Na pierwszej randce już dałaś mu sygnały, że dajesz się łatwo macać. Nic dziwnego, że próbuje Cię dalej urabiać. Zerwij te znajomość zanim się bardziej zaangażujesz i będziesz bardziej cierpieć.

Gość gość
Facet chce cie zaliczyc. Ktory facet ktoremu zalezy na kobiecie na pierwszym spotkaniu czy drugim chce sie bzykac? Zaden. Kobieto. Zerwij kontakt bo jak z nim pojdziesz to NAPEWNO bedziesz zalowac. Niektorzy faceci sie latami staraja by sie kochac z dziewczyna a nie jeden dzien. Zastanow sie

Gość gość
Typow*******cz internetowy

Gość gość
Muszę się zgodzić z gościem 11.04... jestem facetem i wiem, że jeśli facetowi podoba się dziewczyna i zależy mu na czymś więcej, to nie będzie miał żadnych wymówek i nie będzie usprawiedliwiał się brakiem czasu, itd... bo jeśli się czegoś pragnie, to zawsze znajdzie się na to czas, tym bardziej na spotkanie z dziewczyną na której nam zależy. Na ogół mówimy tak wtedy kiedy dziewczyna nam się podoba, ale nie myślimy o niej jak o potencjalnej kandydatce na partnerkę, bardziej jak o koleżance z którą mamy nadzieję sypiać bez zobowiązań. Tak więc nie licz że coś się zmieni, że zacznie mu zależeć i że z tobą będzie, popełniłaś ogromny błąd pozwalając sobie na pieszczoty podczas pierwszego spotkania i dałaś facetowi do zrozumienia że ci cholernie zależy, tak więc on wie że jak dobrze to rozegra to cię zaliczy, bo nie ma co ukrywać że kobietami bez doświadczenia i do tego zakochanymi bardzo łatwo manipulować.

Gość gość
Zależy mu ale nie ma czasu? I ty wierzysz w te brednie? Jesli komuś zależy na kimś to nic go nie powstrzyma i czas zawsze znajdzie, pominę już fakt, że żaden normalny facet któremu zależy nie zaproponuje seksu kobiecie którą dopiero co poznał (nawet jeśli by tego pragnął) aby jej nie wystraszyć. Seks na ogół proponują ci którym nie zależy, bo jeśli się zgodzisz to fajnie, nie zgodzisz się to znajdą inną naiwną.

Gość gość
Aleś ty głupia autorko, ja rozumiem że jesteś zakochana, ale uczucia nie mogą panować nad rozumkiem. Gość ewidentnie chce cię zaliczyć i tyle, będzie ci mówił czułe słówka, przekonywał że mu zależy, ale fakt jest taki że niewiele dla niego znaczysz. Jeśli facetowi zależy to nigdy nie będzie nalegał na seks, poczeka aż dziewczyna sama zaciągnie go do łóżka gdy będzie gotowa, odmów mu kategorycznie, podczas następnych próśb też odmawiaj i w ogóle nie rozmawiaj z nim na temat seksu i nie pozwalaj nawet na buziaka w policzek, a zobaczysz że zniknie z twojego życia szybciej niż się w pojawił.

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co powinnaś zrobic , napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl