Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zdarza sie wam kupic tanie ale dobre jakosciowo buty?gdzie je kupujecie?

Polecane posty

Gość gość

gdzie mozna kupic tanie ,ale naprawde dobre buty?nie takie co to rozleca sie po paru wyjsciach?i nie chinskie i niezdrowe dla organizmu :) czy gdzies kupujecie takie buty?czy tylko skorzane i drogie sa okey? bo ja nie kupuje w ccc tylko dlatego ,że kolezanki mówią ze to szajs który jest z chin sprowadzany i jedyne które tam sa dobre to te skórzane i lasocki.reszta to podobno badziew straszny..zgadzacie sie??gdzie mozna kupic tanie ale naprawde dobre buty?nie zalezy mi na tym ,żeby byly ze skóry.

Gość gość
Kupuję tylko skórzane. Na Allegro. Musisz się dobze naszukac

Gość gość
na allegro sie nie oplaca.taniej wyjdzie bez przesylki w sklepie kupic.

Gość gość
Taniej? To znajdź mi nowe skórzane kozaki za 70zł - tyle kosztowały z przesyłką. Czółenka z przesyłką za 30.

Gość gość
to musialas trafic na jakies wyprzedaze lub taniego sprzedawce ,albo takiego który sprzedaje gorszej jakosci buty:)albo kupilas używane:)ot co:)

Gość gość
zdarzyło mi się takie kupić w chińskim sklepie. Chociaż ogółem nie kupuje u chinczyka ale byłam już tak zdesperowana bo w żadnym innym sklepie albo mi się nie podobały a nie pasowały. A tu u chińczyka trafiłam na dobre:) a były to baleriny za 29 zł i nosze je już drugi rok:D

Gość gość
ale chinskie są niezdrowe..zawieraja skladniki chemiczne które przez skóre wnikaja do organizmu.

Gość gość
dzisiaj kupiłam w carrefourze śliczne sandałki za 30zł; Dodam że bardzo podobne są w CCC za 90zł :O a jakość ta sama, a może nawet lepsza, bo ccc to szajs, bo paru spacerkach buty się rozwalają, wiem bo miałam.

Gość gość
tymbardziej w carefurze sa szajsem,skoro z ccc sie rozwalają to i z carefura sie rozwalą.

Gość gość
Masz rację ale to i tak buty na jeden sezon, wiem o tym i licze się z tym; jednak wolę wydać 30 zł niż 90zł w ccc, a jakość ta sama. Wiem bo kiedyś miałam sandały z ccc i to była masakra co się działo z podeszwą i jak się szybko brudziła, po paru wyjściach wyglądały na zużyte

Z doświadczenia wiem, ze nie zawsze drogie znaczy dobre. Już od dawna kupuje buty tańsze, ale dobre i nie zawsze muszą to byc skórzane buty. Można śmiało kupić buty za np 70 zł i chodzić rok lub dwa ja tak robie i powiem, wam dają takie buty radę. Do dziś mam buty kupione wlaśnie za 70 zł już trzeci rok, trochę się odkształciły i wytarly podeszwy , ale nadal są dobre.

Gość gość
co za wsiura z tej gggb Boże... :D hahahaha

Gość
good girl gone bad dziś podszyw