Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w biurze i właśnie miałam kleszcza w nodze

Polecane posty

Gość gość
a c***j wam w doooope jamochłony. kota wyrzucać ze strachu przed kleszczem. ja bym was kooorfa wyjepał do lasu i ogrodził teren siatka z drutem kolczastym pod napięciem

Gość gość
wyrzucisz kota to ci sie przypęta mysza z kleszczem:D najlepiej zbuduj se bunkier ze śluzą powietrzną i pomieszczeniem do trzymiesięcznej kwrantanny zaopatrzonym w ultrafiolet, pompy prózniowe i możliwością skokowych zmian temeratury ze skrajnie niskich po skrajnie wysokie. a potem zaproś przyjaciół na kawe:D

Gość gość
albo opiertolic w peeesdu całe miasto napalmem zanim wyjdziesz na spacer.

Gość gość
inaczej będziesz żyła jak nasi neolityczni przodkowie sterroryzowana przez mikro faune:D tak sie jej bali, że nie wachali sie nawet zamykać w jaskiniach z prechistorycznymi bestiami takimi jak niedźwiedź jaskiniowy, który oczywiście tez sie tam znalazł ze strachu przed kleszczami.

Gość gość
rób co chcesz ja wole sie zakleszczyć niz popasć w hipohondrie i paranoje w dodatku zaprogramowaną

Gość gość
ej ludzie, ja rozumiem ze wy miastowi macie 50m kw. do zagospodarowania i musicie smrod kocura wdychac w wolnym czasie oraz dzielic sie z nim wc, ale ja mam dom, bardzo duze podworko i kilka budynkow jeszcze, takze moj kot ma wiele miejscowek do wyboru :) on jest od pracy a nie od lezenia caly dzien w domu :D dlatego papu dostaje w innych budynkach, spi zresztą tez w innym miejscu, cieplym i suchym. dobre zycie ma.a ja tak samo jak ta dziewczyna nie wiedzialabym ze moje samopoczucie sie pogorszylo przez kleszcza, bo moja choroba i tak daje mi sie we znaki. nie bede wy.srywac jeszcze 200 zl na badania na borelioze.

Gość gość
poza tym z kotami to nie jest takie hop siup. pamietam jak byłem młody i wszedłem nieopatrznie do budynku gospodarczego, w którym było siano i innne takie bez pukania to sie na mnie cały miot rzucił z krokwii, ścian i c***j wie skąd jeszcze. wyglądałem jak poharatany bruce lee

Gość gość
ale wtedy koty chyba jeszcze nie słyszały o boreliozie bo nic mi nie dolega oprócz wrodzonego nygustwa i nabytej podejrzliwości, że jak gdzies nie widac jakiegos kota to on z pewnościa tam jest