Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KamillaD

Najdziwniejszy seks w życiu

Polecane posty

Gość KamillaD

Jaki i kiedy mieliście najdziwniejszy seks w życiu? Bo ja w zeszłym tygodniu... choć trudno to właściwie nazwać seksem :( Poznałam w klubie gościa, nawet w miarę przystojnego (przypominał trochę tego aktora, który grał w Spotlight, tego z czarnymi włosami), był dość wygadany itp. Po kilku spotkaniach postanowiłam wreszcie sfinalizować sprawę w łóżku - jestem singielką, mam własne mieszkanie więc tak to wykombinowałam, że po kilku drinkach wylądowaliśmy u mnie. Pierwsze co mnie zaskoczyło to telefon gościa do matki, że wróci później - myślałam, że ma rano na myśli ale okazało się inaczej o czym dalej. No i zdziwiłam się, że mieszka z matką i się przed nią tłumaczy, 40 letni prawie facet. No i potem się zaczęło - zaczął się się rozbierać i składać swoje rzeczy w kostkę aż został w skarpetkach - stwierdził, że ich nie zdejmie bo szybko marzną mu nogi i mógłby się przeziębić. Do tego spod pach wystawały mu wielkie kłaki a i wacka też miał całkowicie obrośniętego. Sprzęt był imponujących rozmiarów, więc zrobiłam dobra minę do złej gry i tez się rozebrałam. Zapytał mnie, czy lubię seks analny - odpowiedziałam, zgodnie z prawdą, że jest ok, nie żebym jakoś specjalnie uwielbiała ale może być. Kazał mi się położyć na plecach i podciągnąć rękami nogi tak, że leżałam przed nim całkowicie rozwalona. I wtedy doznałam szoku!!! Koleś z teczki, tzw. aktówki wyjął ogóra!! takiego wielkiego, zielonego w folii z marketu!! Patrzyłam co będzie z nim robił a on zdjął tę folię, nasmarował go kremem, który też wyjął z teczki i zaczął wkładać mi go w pupę!! No nic, pomyślałam, może coś więcej z tego będzie... Kiedy wsadził mi już tego ogóra wlazł na łóżko i zaczął kręcić mi nim w tyłku jakby to była jakaś turbina!! w tym samym czasie lewą ręką się brandzlował... Próbowałam dotknąć mu fiuta to uderzył mnie w rękę i wysyczał, żebym przestała :( po kilku minutach się spuścił taką ilością spermy jakby miał prysznic a nie fujarę. I poszedł do ubikacji. Kiedy wrócił zadzwonił d mamy, że zaraz będzie a potem zaczął się ubierać. Ja leżałam z tym ogórem w kompletnym szoku i nawet nie umiałam się odezwać :( Potem wyjął mi go z pupy, wytarł w kołdrę i schował do teczki, mówiąc, że mama zrobi mu z niego mizerię do schabowego w niedzielę i że byłam super i że chętnie by się jeszcze spotkał. Wyrzuciłam gnoja za drzwi! Jedyne co miałam z tego spotkania to zapapraną pościel :( i niedowierzanie, że takie coś w ogóle mogło się przydarzyć :( A jaki był wasz najdziwniejszy seks w życiu?

Gość anal_intruder_highvoltage
niezle sie ubawilam :D a juz liczylam, ze po wejsciu ogora on sie sam pokusi o hopsa do ci.py, mialabys DP.

Gość Ankacs
Jak to prawda to po prostu masakra istna :D Co się wyprawa z tymi ludźmi...ja miałam ze swoich chłopakiem raz dziwny sex bo mnie zaskoczył i kupił mi coś takiego https://nocszeherezady.pl/pl/p/Korek-analny-z-wibratorem-i-pompka-4-2-002/123 i zaczęliśmy się tak zabawiać, było dość przyjemnie, ale potem robiliśmy to na dwa otwory, w tylnim ten korek analny a z przodu jego czlonek, wrażenia świetne, ale jednocześnie bardzo dziwne i po kim jak po kim ale po moim chłopaku takiej inicjatywy bym się nie spodziewała.

Gość gość
Fajna provokacja,szczerze sie usmialam,dzieki :-*

Gość gość
Rozp******il mnie ten schabowy i mizeria :-) xD xDxD

Gość gość
Goscie z aktowkami sa podejrzani :-) kobietki,sprawdzajcie czy nosza ze soba ogorki :-)

Gość gość
no własnie to samo pomyslalam. pewnie jaki urzednik z mopsu itd. a aktowki to beka dla mnie, bo odejmuja meskosci bardzo - taka prawda. kupi se taki 30latek aktowke i mysli ze blyszczy, a mi wtedy autentycznie przypomina pana po 50.

Gość gość
To było śmieszne? :O:O:O:O:O:O:O:O

Gość gość
mam beke z mojego brata. lazi wszedzie z aktowka, zawsze z namaszczeniem stawia ja i przeszukuje, chlop 32l. zenada.

Gość gość
Musisz mieć nieźle rozepchaną srakę, jak ci się tam ogórek mieści :O

Gość gość
Tekst o mizerii do schabowego :-) ciekawe ile msmusia juz zrobila mu tych mizerii xD a potem synio powie "mamus ,to smakuje jak z doopy,za malo posolilas!" xD

Gość il
U mnie było tak Koleżanka szukala chlopaka i zaproponowala sex a w polowie sexu pyta czy ja kocham i ze nie żebym zlazl.masakra

Gość Pleiades
Ja bym powiedział "och właśnie cię kocham, kocham kocham i dokończył" A po skończeniu: "wiesz już przestałem właśnie kochać" ps. a autorka z ogórkiem dostaje 5+ ps2. ja noszę zawsze plecak. jestem nienormalny ?:P

Gość do  KamillaD
chcialas uprawiac anal bez zwiazku? :O to seks dla stalych par...

Gość co za poyeb
Poryczalam sie ze smiechu :D:D:D

Gość gość
Hahahahahahaha, Jezu, co za faza!!! Przepraszam Cię, Autorko, ale każde zdanie, które napisałaś w tym temacie, wywołało mój ogromny śmiech, hahahahaha!!!

Gość gość
Najdziwniejszy seks w życiu to był mój pierwszy raz. Ze względu na kobietę i okoliczności. Było to trochę niespodziewane to raz, a dwa z dużo starszą kobietą. Miałem 23 lata, a ona 37. Była rozwiedzioną koleżanką siostry. Podobałem jej się bardzo, często pytała się siostry o mnie. Zaciągnęła mnie do łóżka sama, ja byłem cholernie zestresowany bo wiedziałem, że kobieta w jej wieku nie jedno już potrafi, a ja zero. Na szczęście zadbała o przyjemną atmosferę bez pośpiechu, więc stres znikał. Nie powiedziałem jej, że jestem prawiczkiem. Było mi przyjemnie bardzo, więc nie protestowałem. Nie będę wdawał się w szczegóły bo co kogo to interesuje, napiszę tylko, że jak na pierwszy raz (czytając wypowiedzi innych) to był bardzo udany i zaliczyłem całą paletę doświadczeń za jednym zamachem. Uprawialismy seks dlugo tamtej nocy i nie jeden raz...

Gość gość
Temat jest prowokacją, ale zabawną ;-)

Gość do KamillaD
na anal sie facetowi nie pozwala podczas pierwszego wspolnego seksu!