Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Duży pies zrobił kupę pod Biedronką, szok

Polecane posty

Gość gość

Ach, co za nieszczęście. Byłam na zakupach w Biedrze i ktoś zostawił psa pod sklepem. Potem właściciele go zabrali, a tam gdzie był przywiązany zrobił kupę, zaraz przy wejściu. Jak można, moje życie nie będzie już takie jak przedtem, co za chamy

Gość gość
ach to straszne,znowu wariatki się rozpiszą na pierdylion stron:-D

Gość gość
Mógł ci nasrać na klatę piersiową ale by była rasa

Gość gość
byłoby lepiej gdyby nasrał tobie☺ potem szła matka z dzieckiem i w to wlazło, a dobrze mu tak☺

Gość gość
jak się wlezie w gówienko to podobno na szczęście

Gość gość
Żeby to jakieś dziecko zrobiło, ale pies? Takie bydle to na wieś do budy przynależy, ale po co komu psy w mieście! Dziecko może ugryźć i spać ludziom nie dają, bo szczekają

Gość gość
Ja nie po to się wyprowadziłam ze wsi do dużego miasta na bloki, żeby teraz psy spotykać wszędzie. Myślałam, że tyle psów na blokach nie będzie

Gość gość
czyli musisz wrócić na wiochę, tam gdzie twoje miejsce. bo dla ludzi z miasta pies jest atrakcją, przyjacielem, podniesieniem jakości zycia. a dla wieśniaka to tylko "głupie bydle które żre i sra, podwórka nie pilnuje więc po co takie żyje?". taki jest sposób rozumowania wieśniaka.

Nie wiń właścicieli, gdyż ten pies ma ewidentne zaburzenia w mózgu. Coś mu jest, zdrowy psychicznie pies nie zrobiłby tam kupy z jednego choćby powodu - to nie jest w psim stylu.

Gość gość
Stodoła stolcowa była

Gość gość
Gdzie ta pieprzona stronie na fejsie? Zapodaj linka to ci popiszę jeszcze jakieś pierdoły. Chleba i igrzysk dla plebsu, niech mają :-)

Gość gość
co niby mają? Obsesję na punkcie psów, że wszędzie srają? Jedni widzą wszędzie te biedne psy, nawet tam gdzie ich nie ma. Jedna z tego forum twierdzi, że psy są iluzją, podobnie jak wszystko inne

Gość gość
Pies przyjacielem, Matko Boska ratuj. Po co komu taki przyjaciel, co mnie może ugryźć w każdej chwili. To tylko kupa smrodu, wór na pchły i kleszcze na blokach. Na wsi domu pilnować, bydło zaganiać, a nie ludziom na blokach życie uprzykrzać. Potrzebne są policji i do pracy, po co darmozjad ma siedzieć i śmierdzieć, ludzi straszyć

Gość gość
Kocham psa, uwielbiam psa i nie jest taki, że wszędzie sra :-)