Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Depilacja bikini.proszę o porady.

Polecane posty

Gość Sonia 24
Dzisiaj miałam 2 zabieg depilacji. Jestem mega zadowolona. Wybrałam przetestowany gabinet kosmetyczny. Nie żałuję. Wiele dowiedziałam się tutaj www.importal.pl/zdrowie-i-uroda/depilacja-laserowa-zabieg-medyczny-estetyczny/. Potwierdzam.

Gość Kasix 88
Znajoma poszła na depilację laserową, o ile zapamiętałam, to szukała lasera Palomar Vectus . Jest ogromnie zaskoczona. Sama byłam zachwycona rezultatem. Po pierwszej sesji zauważalne były efekty. To była słuszna decyzja. W ogóle nie czuła bólu. Mega efekt. Jeśli zastanawiacie się nad depilacją laserową, to w 100% gorąco polecam. www.eportal.com.pl/zdrowie-i-uroda/metody-usuwania-owlosienia-depilacja-woskiem-depilacja-laserowa/

Gość Mother 28
Znajoma podesłała mi link, bo wyszukała super stronę o różnych rodzajach depilacji http://depilacja24.pl Jak dla mnie super. Zaszokowało mnie, że istnieje tyle sposobów depilowania. Zawsze korzystałam z jednorazowych maszynek. Jednak zainteresowała mnie laserowa depilacja. nie wiem jak podziała laser do depilacji na tatuaż , czy któraś z was depilowała miesjce z tatuażem?