Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dyskretnymąż

Ciągle fantazjuje o piersiach kobiet...

Polecane posty

Gość Dyskretnymąż

Mam 28lat, od kilku miesięcy jestem po ślubie po 10 latach znajomości zdecydowaliśmy się na ten krok Moja żona jest atrakcyjna a ja ciągle myślę o innych, nie ukrywam że w związku zdarzyło mi się kilka razy tkzw. skok w bok ... Zdrada może dlatego że mojej partnerce już się nie chce tak często jak mi albo jest zmęczona po pracy i zawsze coś... ale nie o to chodzi :) Nie wiem czy to normalne że ciągle myślę o innych , uwielbiam patrzeć na piersi i ciało innych kobiet ... mógłbym chociażby je fotografować nago... Ciągle fantazjuje o innych i marzy mi się seks z tkzw. obcą jednorazowy bez zobowiązań Co o tym sądzicie ? Mam problem? Jakie jest wasze zdanie na ten temat drogie Panie :)

Gość gość
mysle ze jestes chuje.m marnujacym zycie swojej kobiecie. szczyt perfidnosci - brac slub z kims kogo bilo sie po rogach. twoje ip powinno zostac namierzone i te info. powinny zostac przekazane malzonce aby zadecydowala co z toba zrobic. xx zajrzalam ost z ciekawosci na czaterie - zlapalam sie za glowe ile tam malzonkow szukajacych skokow w bok siedzi. szok dla mnie. nie widze sensu w malzenstwie.

Gość gość
Jesteś beznadziejny :O Po co się żeniłeś? Chciałbyś aby twoja partnerka robiła to samo za twoimi plecami?

Gość dyskretnymąż
Żeniłem się bo kocham i nie wyobrażam sobie życia bez żony...a przed każdą zdradą tłumaczyłem jeszcze dziewczynie że mam potrzeby, lubię seks i niech coś z tym zrobi bo zacznę szukać kochanek... ona zawsze olewała i się śmiała i szła spać w grubej piżamie... A moje potrzeby się nie liczą? A napisałem ten post żeby zapytać czy wy kobiety macie podobne odczucia? Czy fantazjujecie o seksie z innymi czy coś.... nie musicie od razu tak atakować i bluzgać Seks czasami jest tylko potrzebą fizyczną a nie uczuciem i zdradą aczkolwiek nie chciałbym, aby moja żona spała z innym poza moimi plecami

Gość gość
wybacz mi ale jak ja zaczelam fantazjowac o seksie z innymi, a przez to unikac zblizen to skonczylam zwiazek. trzeba byc uczciwym czlowiekiem za wszelka cene. wy nie wiecie nic o uczciwosci kozie bubki.

Gość gość
ok związek zakończony jakim argumentem i co dalej?

Gość gość
ja Cie nie oceniam....kazdy czegos szuka

Gość gość
nie domyslasz sie, ja doprowadzilam w moim mniemaniu do upadku zwiazku bo fantazjowalam o kim innym i nie czulam sie na silach udawac przed partnerem radosci ze zblizenia, wrecz zanosilam sie prawie ze placzem jak mnie dotykal. zaczelam specjalne mijac sie, unikac, facet jak facet - jak w domu nie dostanie to na miasto pojdzie. i tak zrobil, ale!!! roznica miedzy mna a nim byla taka, ze ja nie polecialam z du.pa do innego, a on bez problemu zdradzil/zdradzal, nie wiem ile razy. nic by mi nie powiedzial jakbym sama nie odkryla. takze nie musialam mu z niczego sie spowiadac, a wiedzac jaka jest sytuacja nie robilam mu jazd za te zdrady, tylko lakoniczne stwierdzenie, ze bylo pieknie i ładne kilka lat ze soba przezylismy, ale pora to zakonczyc i isc dalej. z tego co wiem on sobie chyba szybko zycie ulozyl, a ja pomimo ze zostalam na lodzie to nie mam prawa narzekac. gorzej mi bylo w takim zwiazku bez milosci, tak duszno i meczaco.

Gość gość
Niektóre kobiety mają śliczne piersi.Dzięki badaniom wiadomo że facet który często widuję piersi żyje 5 lat dłużej. Od patrzenia na kobiece piersi będziesz zdrowszy! Nie, to nie żarty tylko poważne badania opublikowane niedawno na łamach "New England Journal of Medicine". Niemieccy lekarze udowodnili, że widok kobiecych piersi pozytywnie wpływa na męskie zdrowie i w konsekwencji zwiększa długość męskiego życia o pięć lat! Od patrzenia na kobiece piersi będziesz zdrowszy! Patrzenie na kobiecy biust sprawia, że się uspokajamy, nasze ciśnienie krwi obniża się, tętno staje się wolniejsze, a nasze arterie czystsze i bardziej przepustowe. Optymalne ciśnienie krwi, lepsze krążenie oraz mniejsze ryzyko chorób serca – wszystko to mężczyźni zawdzięczają biustom.10 minut patrzenia na piersi porównywane jest z półgodzinnymi ćwiczeniami aerobowymi, a powtarzanie tego procederu regularnie, a najlepiej codziennie może wydłużyć życie mężczyzny nawet o 5 lat! I tu dochodzimy do sedna sprawy. Zacząłem analizować swoje własne doświadczenia w tej kwestii i okazało się, że i mnie widok piersi uspokaja. Nie mówiąc już o dotyku. I co najważniejsze nie można mnie za to winić.

Gość gość
roznica miedzy mna a nim byla taka, ze ja nie polecialam z du.pa do innego, a on bez problemu zdradzil/zdradzal, nie wiem ile razy. nic by mi nie powiedzial jakbym sama nie odkryla x ja p*****le i w zwiazku z tym to ty jestes ta dobra co zwiazek chciala do konca zachowac?? pewnie, mijajcie sie, warczcie na siebie, itd ale ty nie jestes winna bo to On na d**y poszedl czy durnota ma jakies granice???

Gość gość
uczeni z Max Planck Institute doniesli, ze patrzenie na piekne meskie paróffki wydłuża życie kobiety o całe 4 lata :)

Gość gość
gość dziś oczywiscie ze jestem ta dobra, bo nie popuscilam szpary nikomu innemu bedac w zwiazku, chocbym nie wiem jak miala na to ochote. natomiast u niego nie zadzialaly hamulce ktore powinny byly zadzialac. jak sie ma ochote *****.c innych to prawidlowa kolejnosc jest taka 1)koncze zwiazek 2)r****.m sie z innymi. Nie uwazasz ze jest to uczciwe przede wszystkim. Chroń mnie jezusie nazarenski od takich facetow z logika jak twoja

Gość gość
bo nie popuscilam szpary nikomu innemu bedac w zwiazku x to moze wszystko wyjasnic on moze byc lopata od pluga oderwany, ale widocznie jednak cos w zyciu przeczytal i czegos sie nauczyl i jak widac nie chodzi o to ze mu nie dajesz tylko o to ze jestes zwyczajnie durna to tez gra role wyobraz sobie

Gość gość
jezu, myslisz naprawde ze taka jestem w rzeczywistosci. wchodze na kafe zeby sie odchamić i mieć bekę, a ty wszystko łykasz jak pelikan :D tak prosze ja ciebie - seks, kochanie sie, uprawianie milosci nie jest w istocie rzeczy niczym innym jak kopulacja, dawaniem du.py tylko, ze wcisnieci w ramy spoleczno-kulturowe staramy sie nazywac te czynnosc w bardziej wygladzony sposob :)

Gość gość
taaak Ty wchodzisz , zeby sie odchamic :D ale to dobrze, ze zabolalo moze zaczniesz myslec, cos tam przeczytasz oprocz ogladania obrazkow z moda i moze cos w koncu dotrze wyjdzie na to ze ci malzenstwo uratowalam

Gość gość
jakie malzenstwo kobieto, bylismy ze soba od 17-24rz. normalne chodzenie. jakie małzeństwo :O

Gość gość
Dobre:) Ty zdradzasz, ale sam nie chcesz być zdradzany. Spakuj się kretynie i spieprzaj do innych. Twoja atrakcyjna żona zasługuje na mężczyznę.