Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

narkotyczna przeszłość partnera

Polecane posty

Gość gość

Czy gdybyście drogie Panie będące w związku nagle dowiedziały się o NARKOTYCZNEJ przeszłośc***artnera - czy zakończyłybyście związek? Dodam, że chodzi o ciągłość kilkuletnią a nie jednorazowe wyskoki?!

Gość gość
Tak, z narkomanem trudne zycie. Nigdy nie można zaufać, mimo że obecnie nie ćpa, ale..

Gość gość
jeden na milion z tego wychodzi, więc oblicz swoje szanse

Gość gość
Zależy jaki kaliber tych narkotyków od zioła nie widziałem uzależnionej osoby czy od LSD reszta to różne ma czasy inkubacji.

Gość gość
Znam takich, co wrócili do narkotyków po 7 latach z podwójnym wydźwiekiem

Gość gość
Ja sie mecze z takim co w amfie 20 lat siedzi.s

Gość gość
Chcesz się męczyć kolejnych 10 lat? bo więcej nie pożyje

Gość gość
ok to jest tak w mojej osobistej skali można się zgadzać lub nie: - marycha brak uzależnień lub niewielkie - LSD i grzyby zupełny brak uzależnień - extasy podobno można się uzależnić - speedy itp troche tego trzeba zjeść żeby się uzależnić, uzależnia silnie jak alkohol - hera itp od pierwszego strzała można już silnie się uzależnić raczej rzadkość że ktoś z tego wychodzi cało - koka silne uzależnienie drogi narkotyk raczej nie dla nawet zarabiających więcej niż średnia krajowa.

Gość gość
Narkoman będzie zawsze narkomanem

Gość gość
Oj tam mnóstwo ludzi ma jakąś ciemną stronę z przeszłości. Ważne czy jest czysty i jaki jest teraz.

Gość gość
Owszem, może być czysty, ale to nadal narkoman

Gość gość
Dokładnie !co z tego ze wezmie raz za czas nosem ..jak nigdy nie moge być pewna kiedy wezmie i kiedy mu znowu tak po tym odbije że znowu bedzie z wykrzywioną mordą jak zwierz skakał w szale agresji.Te napady są różnie.. nie da się przewidzieć.s

Gość gość
Tak jak w każdym innym uzależnieniu od czegokolwiek. Znam ludzi którzy kilka lat siedzieli w różnych g****ach. A teraz mają rodziny i nikt by się nie domyślił co kiedyś wyprawiali. Teraz doceniają normalne życie jeszcze bardziej niż te świętoszki, którym odbija dopiero teraz.

Gość gość
Narkomania jest najtrudniejszym nałogiem w leczeniu, o wiele bardziej trudniejszym niz np.alkoholizm

Gość gość
Ale on cały czas w tym gownie siedzi od 20 lat ..miał przerwy ale kumpel z ochrony wciagnął go w to na nowo.Narkoman zawsze bedzie narkomanem.Już kiedyś 18 lat temu mu odbijało..a wszyscy mysleli ze opętany a to amfa była.s

Gość gość
Spustoszenie w organizmie, a przede wszystkim w mózgu, jest nie do odrobienia

Gość gość
gość 14.22 dlaczego w tym tkwisz?

Gość gość
Człowiek sie czasem boi słowem odezwać jak widzi ze ma podejrzany wygląd żeby mu znowu nie odjebało.Zazwyczaj to dzieje sie po wyjscih z łazienki.Chyba kupie jakieś paski do moczu tylko jak do muszli niebardzo.

Gość gość
Nawet jak test wykaże, że brał, narkoman zaprzeczy i powie, że test przekłamuje:) wiem co piszę

Gość gość
Bo nie mam jak mu tego udowodnić i nikt mi nie wierzy a on dobrze sie maskuje .Brat jego kuzynki go w to wciągnął na nowo i co chwilę po kryjomu wieczorami mu przynosi a ten mu płaci.Kiedyś jak 18 lat temu pierwszy raz mu odbiło to zauważyła to sąsiadka u ktorej był po transportery na wodkę (na wesele nasze)po latach ona mi zasugerowała żebym mu się przyjrała po tym kątem i nie myliła się.W łazience był biały proszek.Zgłaszałam to policji ale oni mowią że pod żadnym pozorem nie wolno mi tego dotykać.To jak mam mieć dowody jak to było rozsypane na posadzce.s

Gość gość
A wiem ze to amfa i że wciąga no ma ten swoj nawyk podciągania na nosie i wiecznie cos z tym nosem łapami robi.Przez okienko widziałam jak się zaciągał.s

Gość gość
Bierze to chujstwo zazwyczaj jak ma roboty w garazu na całą noc bo to podobno podnosi wydolność organizmu.s

Gość gość
Systematycznie przeglądaj jego rzeczy, a na pewno kiedyś się natkniesz, co nie zmienia faktu, że on bedzie zaprzeczał, a to kolegi, a to przez pomyłkę, a to siamto.. Będąc z kimś 18 lat zna się zachowania partnera. Można poznać kiedy brał. Źrenice, ruchy, nadpobudliwość bądź ospałość. Co zrobila wtedy policja? zabrali ten proszek do badania?

Gość gość
Ta jasne zgłosiłaś policji że leży proszek i nie przyjechali haha. Wykryją nawet że kiedyś coś leżało w tym miejscu.

Gość gość
Sorry nie brat tylko jej mąż ktorego ona sama na policję zgłaszała za narkotyki.s

Gość gość
Bierze jak nic ! Właśnie od amfy ma podrażnione śluzowki

Gość gość
Powiedzieli mi na policji że prawo mówi tak -że posiadać może ale rozprowadać mu nie wolno i dopiero gdyby udowodniono mu rozprowadanie to może być karany nie wczesniej.Co kuzwa znaczy że posiadać wolno??a to że ja i dzieci bylismy narazeni na jego odpały yo nic?nawet w tym szale groził mi że mnie zabije .Nigdy nie zapomnę tej jego nadludzkiej siły i wykrzywionej gęby.s

Gość gość
Może ma katar jakieś ziółka mu kup. Przeziębił się biedaczek.

Gość gość
Powinnaś więc wtedy zgłaszać na policję, kiedy jest w szale. Mów, że grozi ci niebezpieczeństwo, albo dzwoń na pogotowie i mów, że dzieje się z nim coś dziwnego. Gdyby zabrało go pogotowie, zrobią toksykologię i może trafić do psychiatryka. Tak może być, ale nie musi.

Gość gość
To nie jest przeziębienie !Jak dłzej nic nie ma to zjada apap albo ibuprom garsciami..wiecznie nie ma w domu nic od bólu bo on potrafi na raz pół opakowania zjesć.Bierze yabletki jak cukierki..bez powodu.s