Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

5 poronienie, brak uzasadnienia medycznego, brak mi sił..

Polecane posty

Gość gość

Poroniłam. Po raz piąty. Z tym, że wcześniejsze ciąże na wczesnym etapie. Teraz był to piąty miesiąc.. Byliśmy pewni, że tym razem się udało, urządziliśmy pokój, cieszyliśmy się, chuchaliśmy i dmuchaliśmy.. A jednak w domu odeszły mi wody, zaczął się poród. Moje maleństwo dusiło się we mnie. Był pogrzeb. Było tysiące badań, które niczego nie wykazały. Żaden lekarz nie wie, dlaczego nas to spotyka. Mamy po 35 lat, nie pijemy, nie palimy, zdrowo się odżywiamy. Dlaczego?????? :( :( :(

Gość gość
Bardzo Wam współczuję, nie poddawajcie się!!!

Gość gość
A moze mialas niewydolosc szyjki macicy ale lekarz jej nie zdiagnozowal bo ona sie nasila wlasnie w piaty czy szostym miesiacu. Jak nie wykryje sie w pore to dochodzi do porodu

Gość gość
przykro mi :( współczuję....

Gość gość
Współczuję :-( Pomodl się do Boga o pomoc. Ja szczerze mówiąc po 1 poronieniu bym nie przeżyła... a co mówiąc 5. Nieważne na jakim etapie poronilas. Masz 5 Aniołków w Niebie. Mogą wyprosic Laski dla Ciebie. Pomodl się.

Gość gość
Bardzo Ci wspołczuje :( Troche czasu juz minelo od Twojego wpisu, ale mam nadzieje, ze juz czujesz sie choc troche lepiej. Jakie robilas badania po tych poronieniach? NIc lekarze nie stwierdzili co moze byc przyczyna? na jakims wczesniejszym watku widziałam, ze dziewczyny przy poronienaich nawykowych pisaly cos o trombofili.