Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale się upasłam ... jak schudnąć, skoro kocham węglowodany??

Polecane posty

Gość gość

Kocham chleb - ciemny, ale jem codziennie. kocham makarony, staram sie jeść ostatnio orkiszowe albo kukurydziane makarony, ale pszenne też ... jem sporo ryzu też... mam 33 lata. 167 cm. waże 61 kg. moje wymiary poszły w górę zwłąszcza brzuch i uda :( teraz mam takie: biust 93cm, talia (wlaściwie jej brak) 71 cm, brzuch aż 80 cm, biodra 92 cm, udo 55-56 cm !! masakra :O :O pomocy co jeść zamaist węgli ??

Gość gość
1,62 -53. ide po paluszki bo mnie wqrwiles . grrruchu :D

Gość gość
nie jesteś jakoś bardzo upasiona, bez przesady ... ja jestem niższa od Ciebie 3 cm i ważę ... 67,5 teraz. i co? i owszem, próbuję schudnąć, oczywiście ale nie uważam się za bardzo upasioną :) rano jem owsiankę na mleku bez cukru (za to z malym bananem bardzo dojrzałym), potem jem jakiejs arbuzy, truskawki, grejpruty; garść migdałów albo inne orzechy niesolonemarchewki surowe; tak ciągne do obiadu np ryba czy jakaś zupa. potem znowu jakieś owoce z małąilością cukru. wieczorem wafle ryżowe 2 z twarogiem czy coś. chodzę na basen i w domu też skakanka ale dopiero od 3 tygodni. alej uz straciłam 1,5 kg.

Gość karolcia568
Oj dziewczyny wy to nie jesteście upasione ja to dopiero byłam 168cm 120kg pomyślcie sobie jak ja wyglądałam....Okropnie ale w końcu wzięłam się za siebie i może też bym w ogóle nie spróbowała ale mój narzeczony kupił mi African Mango http://szczupla-kobieta.pl i tak spróbowałam, nie chciałam mu przykrości robić a jakoś nie byłam nastawiona miło na takie odchudzanie ale ok zaczęłam i schudłam i to bardzo dużo bo teraz ważę 72 kg i czuję się idealnie ;) 1 miesiąc 8kg mniej;)

Gość deresza
jak masz problem ze swoim wyglądem to marsz do dietetyka i trenera personalnego, oni ci pomoga schudnąć i wyrzeźbić sylwetkę. ja tak zrobiłam i w końcu wyglądam tak jakbym tego chciała:) do tego brałam jeszcze tabletki piperine forte bo mają naturalne wspomagacze w składzie i chudłam. a co do węgli to po prostu trzeba obliczyć swoje zapotrzebowanie na nie i tyle..

Gość gość
Węgle to nie zło tego świata. Zacznij ćwiczyć i schudniesz.

Gość paola891
Oj niekoniecznie dietetyk pomaga ja chodziłam do Naturhause i po ich suplementach miałam straszne bóle brzucha;/ zaczęłam szukać alternatywy i znalazłam stronkę o African Mango http://szczupla-kobieta.pl bardzo mnie zaciekawiła i przekonała do siebie;) więc zamówiłam i nie żałuję od miesiąca przyjmuję suplementację jem regularnie posiłki i chodzę na szybkie spacerki i tak zrzuciłam 8kg!

Gość gość
n*******lajcie te reklamy jelopy debile kto pisze reklamy ten jest k***a

Gość ZdrowiePrzedeWszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Colominal, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex, Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne normalne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2014 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.