Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

hej, Michałek od dziewic, se przeczytaj ten temat o żonce po ciąży

Polecane posty

Gość gość
Może, ale Tobie i tak nie stanie. Wszystko jest lepsze od bycia frustratem z flakiem dyndającym bezwładnie pomiędzy nogami.

Gość gość
A Ty przejdziesz na islam?

Gość gość
Z Ciebie za to beda sie smiac ,pobarda jest chyba najgorsza :-)

Gość gość
Niedawno michale idioto chwaliłeś Chiny jako, wzór moralnosci więc sam jesteś komuchem, a poza tym jak nie lubisz seksu to się nie żeń bo unieszczęśliwisz kobietę.

Gość gość
Michal a co Ty masz do zaoferowania kobiecie? Jak widzisz jej przyszlosc u swojego boku? Jak wygladaloby Wasze malzenstwo? Pytam serio.

Gość Michał121212
17:37 Chiny sa komunistyczne tylko z nazwy. Radzi tam kapitalizm i wolny rynek. :) 17:39 mam mieszkanie, mam pieniadze, mam mercedesa, nie pije, nie pale, nie cpam. Stac mnie utrzymanie rodziny. Jestem konserwatysta wiec preferuje tradycyjne malzenstwo i role malzonkow.

Gość gość
A gdyby kobieta Chciala pracowac? Wyjsc czasem z domu,np. Spotkac z kolezankami? Miec swoje pieniadze,chocby na fryzjera,kosmetyczke?

Gość gość
ALE Ty matole jesteś zachwycony moralnością Chinczyków w której zabija się ciąże gdy ma się urodzić dziewczynka nie wspomne o polityce jednego dziecka

Gość gość
gość dziś ALE Ty matole jesteś zachwycony moralnością Chinczyków w której zabija się ciąże gdy ma się urodzić dziewczynka nie wspomne o polityce jednego dziecka x już zrezygnowali z polityki jednego dziecka kłamliwa flądro :)

Gość gość
Taa,,Chiny cywilizowane i tak postepowe ,ze jada sie tam zupki z ludzkich plodow xD a kilkuletnie dzieci z*********ja przy tasmie tlukac krainy lodu i inne pokemony dla Waszych pociech.

Gość gość
Co z tego że w tej chwili zrezygonwali z polityki jednego dziecka skoro do tej pory tam obowiązywała kultura to też niedaleka historia a przerywaie ciąży w której ma się urodzić dziewczynka jest dla ciebie wzorem moralności jesteś komuchem i tyle.

Gość gość
Chyba nie dostane odpowiedzi, Michale :-) Chcialabym jeszcze wiedziec czy pomagalbys swojej zonie przy dzieciach,jaka liczba dzieci Ci sie marzy i czy akceptujesz jakakolwiek forme antykoncepcji,czy tylko kalendarzyk malzenski itp. ...w sumie Moglbys opisac rowniez jak wygladaloby Wasze zycie erotyczne. Pytam z sutentycznej ciekawosci,bez zlosliwpsci,chce zrozumiec.

Gość gość
gość dziś polityka jednego dziecka została wprowadzona na prośbę zachodnich lewaków 30 lat temu, oczywiście po latach Chińczycy doszli do wniosku że lewactwo to idioci rezygnując z restrykcji demograficznej

Gość gość
Te zupy z ludzkich plodow sa straszne. :-(

Gość gość
A przerywanie ciaży gdy ma się urodzić dziewczynka?

Gość gość
Dopiero w 2013 zaczęto odchodzić od polityki jednego dziecka.

Gość gość
Michałek jak nie wie co odpowiedzieć to udaje, że go nie ma. Ja Ci odpowiem:) Michał jest aseksualny, ale się do tego nie przyzna. Zrobi kobiecie 2 dzieci i będzię do końca życia wychodził z traumy. Kobieta jest mu potrzebna do gotowania, prania i sprzątania.

Gość gość
Podejrzewam że on nie jest w stanie zrobić żadnego dziecka

Gość gość
Z takim flakiem może być ciężko :)

Gość gość
albo aseksualny, albo skrzywiony przez chorych psychicznie rodziców, którzy mu wbili do łba, że dziewice takie święte i moralne i seks to zło. niektórzy katolicy są naprawdę skazą na tej planecie, ja przepraszam, ale seks to najbardziej naturalna rzecz pod słońcem, księżycem i marsem. JEŻELI kiedykolwiek znajdzie się w jednym łóżku z kobietą, to dopiero wyjdzie z niego hipokryzja, gdy zrozumie dlaczego ludzie się pieprzą, poza tą jego cholerną prokreacją. btw, wiedzieliście, że jak śpiewamy "hymn", to śpiewamy o błonie? :D znalazłam to w jednym z artykułów, które ten baran tu wrzucał, a których wyraźnie nie przeczytał.

Gość gość
Michałek w dodatku jest tak koszmarnie dziecinny, że aż się flaki przewracają w środku. dla niego wszystko jest czarne i białe. istnieją tylko święte dziewice i tylko puszczalskie lafiryndy. nie ma nic pośrodku, nie ma milionów różnych historii i przypadków. ba. wiedział Michałek, że kobieta może się urodzić bez pochwy w ogóle? nie wiedział.

Gość gość
Ja jestem chrześcijanką i uważam, że powinno się zaczekać na właściwą osobę. Małżeństwo i celibat to dla mnie abstrakcja. Nie widzę nic złego w antykoncepcji. Chcę mieć 2 dzieci i kochać się ze swoim facetem jak najczęściej. Michaś to inna bajka.

Gość gość
Ten świr twierdzi że seks tylko prokreacyjny i zaużmy kobieta ma 35 lat urodzi dwoje dzieci nie planuje więcej i z seksem musi się pożegnać to nawet największa cnotka to mu rogi przyprawi

Gość gość
czekanie na właściwą osobę i tak dalej, i tak dalej, jest ok. problem jest w Michasiowym stylu narzucania swoich poglądów innym. jeśli nie robisz tak jak JA chcę, to jesteś szmatą/fiutem/butem. ćwok straszny.

Gość gość
On nie ma potrzeb, a w dodatku jest egoistą. To świr, który dorabia ideologię do swojego kalectwa. Seks zbliża i moim zdaniem normalny związek bez seksu nie istnieje.

Gość gość
Michas, a ja trenuje gimnastyke artystyczna. Wiesz,ze w czasie treningu,przy wykonywaniu szpagatu doznalam wypadku i pekla mi blonka? Jak uznal lekarz,ze zbyt duzego wysilku i napiecia miesni? Czy mam rozumiec,ze jestem puszczalska koorffa i do konca zycia zyc w samotnosci? :-)

Gość gość
jeszcze mnie bawi przekonanie Michałka, że jak się miało już partnera, to się już za mąż nie wyjdzie. śmieszny ten malutki światek internetu Michałka. a kobitki wychodzą za mąż i tak.