Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

GGGB To kobieta, czy facet?

Polecane posty

Gość gość

Bo nie wiem :(

Gość gość
to trans z kutachem :D w dodatku głupi jak but :D

Gość gość
Aha :-)

Gość gość
gggb to córka nieboszczka i córka alkoholiczki to umknęło jej chwaląc sie swoim nędznym i parszywym życiorysem

Gość
gość dziś ty śmieciuuuuu to było twoje prowo jak sie pode mnie podszywałeś. Nigdy nawet nie widziałam mojej mamy pijanej deklu. Jak chcesz wyrzucić z siebie jakieś traumy to pisz ze swojego nicku.:) gość dziś kobietą :)

Gość gość
zawrzyj ryj szmato ! :D wiesz jaka jest między nami różnica ? że twój stary ten gnój który cie społodził gnije teraz w grobie, a mój żyje :D a twoja matka jest alkoholiczą, juz nie pijącą, sama tak kiedyś pisałaś, więc nie p*****l ok ?

Gość gość
gggb96 16:00 Aha dzięki za odpowiedź, bo coś niektórzy pisali, że to jakiś facet się podszywa i tak tylko zapytałem.

Gość
gość dziś wymyślaj co chcesz moja mama nigdy nie miała żadnych problemow z alkoholem. ;)

Gość gość
w takim razie autorze informuje cię, że ta szmata jest tu goniona kijem przez większoć kafeterian kiedykolwiek się pojawi, dlatego czesto pisze w nocy. Ogólnie jest tutaj nielubiana zapytaj kogo chcesz. ONO to coś z wackiem pisze tylko ze srysią tą żulicą i z munem tym pedofilem j*****m