Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seks bez zobowiązań z ...

Polecane posty

Gość gość

Na Emeryturze. On 44,ja 27. Przepracował 20lat w policji i odszedł bo miał dość. Oboje lubimy bardzo ostry seks. On sprawny, k***s sprawny, rozmawiamy na skype bo on daleko, bo dorabia dodatkowo jeżdżąc jako kierowca. Oczywiście żonaty ale tu miałby być układ - ja suka, on Pan. Życie prywatne obok. Decydować się drodzy kafeterianie? pytam się bo to w końcu były gliniarz i mimo że były kontakty nadal ma

Gość gość
Po co wtrącasz się w cudze małżeństwo? Chciałabyś aby Ciebie ktoś zdradzał?:O

Gość gość
on sam do mnie napisal i z poczatku twierdzil ze jest w separacji.potem wyszla prawda na jaw. Mnie to kręci a to 100% facet, żona się nie dowie jako były gliniarz wie jak ukryć dowody ale rzeczywiscie nie byłoby mnie tu gdybym sądziła że to moralne bo nie jest, dla niego jest dwa ze gdybym nagle poznała kogos innego to uruchomiłby znajomosci aby mi uprzykrzyć życie

Gość gość
Jak cię ta jego dorwie :) będzie ciekawie. Nie wiem po co podajesz jego wiek nie ma między wami aż tak dużej różnicy. Niech sobie facet poużywa.

Gość gość
i nie wtrącam się w cudze małżeństwo bo go nie rozbije, niech trwa na wieki

Gość gość
to były twardy oficer, wie jak ukryc dowody , uległa ale nie lubi pasów w pupę, więc szuka dalej, Ja lubię i mam doświadczenie w bdsm

Gość gość
tylko nawet na cos takiego spotykac się z żonatym? tu mam moralniaka

Gość gość
tu byłby seks z elementami bdsm(od czystego bdsmn odeszłam)elementy policyjne, znęcanie się psychiczne i fizyczne

Gość gość
Znajdź sobie wolnego. Nie brzydzą Cię tacy faceci? Ma obrączkę i szuka naiwnej do bzykania. Tfu.

Gość gość
Na czym polega znęcanie psychiczne?

Gość gość
wyzwiska, umniejszanie itp czułam że to ten się nada że jest 100% dominujący i lubi to i ma w tym doświadczenie. No właśnie mam ogromnego moralniaka nie wiem co robić. Gdybym definitywnie zrezygnowała to on mógłby mi robić jakieś kłopoty? typu częste kontrole policji , ja wiem że ma znajomości i nie wiem co im powie

Gość gość
Moj maz czesto wyjezdza w delegacje z firmy na pare tygodni, jak pracuje w takiej firmie gdzie mam duzo z ludzmi do czynienia.Przychodza rozni ludzie przyszedl miedzy innymi facet ktory gdy spojrzal na mnie to az sie mokra zrobilam.Wszystko mu dokladnie wytlumaczylam a on w rewanzu zaproponowal mi kawe, a ja w zamian zaprosilam go na lampke wina. To spotkanie zakonczylam w lozku Sex nie zapomniany dupil mnie jak szalony rozgrzal mnie ze az sie gotowalam i zrozkoszy wylam jak wsciekla myslalam ze mnie przebije a on rznal mnie ile mial sily. Tak wydupcona jeszcze nie bylam i na takiego chujjassa jeszcze nie trafilam . Bez zadnych zobowiazaj jeszcze pare razy z nim sie spotkalam i moja pchizde do dyspozycji mu dalam

Gość gość
zawsze tak było - ludzie się zdradzali, zdradzają i będą zdradzać. Jak ja mu odmówię to poszuka innej, która takich dylematów nie będzie miała

Gość gość
17:01, jesli jestes z Warszawy, to tez bym Cie tak ostro jak suke wyjeebal!!!

Gość gość
"żona się nie dowie jako były gliniarz wie jak ukryć dowody" idiotka i qurqa nie warta kopnięcia w dóópe. dóópe też mu liżesz?

Gość gość
nie ale jesli to spotkania dojdzie to bedzie sobie tego życzył p.s żona ten dupą się zajmuję kiedy go nie ma ma swoich ludzi którzy mu codziennie zdają relację co żona robiła

Gość gość
a jesli się dowie - była uprzedzona o ostrych preferencjach męża, więc i zdrady się spodziewa pewnie

Gość gość
To on obiecywał - ja nie, ja nikogo nie zdradzam

Gość gość
Co robić zakladajac ze zona setki km stad sie nie dowie?