Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pożyczka PEX PEKAO opinie

Polecane posty

Gość gość

Czy kto ma pożyczkę PEX w PEKAO - czy to się tak opłaca jak mowią w reklamach?

Gość gość
no nie wiem czy to taki dobry wybór - poczytaj na stronie http://kasiasto.pl/ - macie tam ciekawe zestawienia i dobre pożyczki od reki bez żądnych zaświadczeń...

Gość gość
Ja polecam wam pożyczkę w BGŻ - a tam twczoraj brałem pożyczkę własnie na wakacje 10 000zł i dostałem po wysłaniu wniosku - dziś załtwiam formalności i mam miec kasę na koncie - wniosek macie na stronie http://kalkulatorkredytugotowkowego.pl/opinie-o-kredytach-gotowkowych/szybki-kredyt-gotowkowy-w-bnp-paribas/ zresztą sami widzicie tam na stronie macie same pozytywne opinie o tym banku i ich pożyczce.

Gość gość
ja także polecam pożyczkę w BGŻ - najtaniej

Gość gość
szukajcie w rankingach bo tam macie wszytkie pożyczki i od razu widać która jest najtańsza - nie wierzcie tak w reklamy w tv :D

Gość gość
tez wysłałem wniosek do bgz - znacznie taniej jest

Gość gość
widzę, że ranking aktualny jest. Wysłałam wniosek do pekao mam nadzieję, że szybko dostanę odpowiedź - nie wiecie ile się czeka??

Gość gość
a jakieś opinie o tej pozyczce z pekao?

Gość gość
dobre jest to, że możesz regulować sobie kwotę pożyczki jest nawet do 150 000 zł a okres spłaty do 84 miesięcy. Zależy ile kto potrzebuje, ale widzę, że oprocentowanie też jest korzystne

Gość zofiaZofia
ja skorzystałam wczoraj z tego rankingu o którym piszecie powyżej także warto bo dzisiaj już mam odpowiedź o akceptacji mojego wniosku :)

Gość gość
Polecam zajrzeć na poniższą stronę http://www.sylwiak08.oferty-kredytowe.pl/pozyczkipozabankowe/ gdzie obecnie znajdują się oferty 38 instytucji udzielających pożyczek pozabankowych. Warto wiedzieć, że dla nowych klientów pożyczka jest za darmo. Z chęcią pomogę wybrać korzystną ofertę, proszę pisać na adres reve08@wp.pl . Pozdrawiam.

Gość gość
http://sekretypozyczek.pl/ Tu możesz sprawdzić sporo informacji na temat pożyczek online, wydaje mi się, ze warto dowiedzieć się wiecej zanim weźmiemy pożyczkę, bo jednak nie warto pakować się w coś złego.

Gość gość
Ja u nich nie brałam, ale korzystałam z usług Profi Credit. Uważam, że to dobra i uczciwa firma, której warto zaufać. Mi szybko udzielili pożyczki, na dowód bez BIK.

Gość Spinka00
Ja pożyczam od Profi Credit i nigdy nie miałam problemu ze spłatą ich pożyczki. Według mnie super sprawa , bo mają niskie oprocentowanie i wygodne terminy spłat.

Gość gość marek zajaczek
Posiadam pozyczke pex w pekao i jestem zadowolony. Moze ktos z was wie czy moge do tej posiadanej dobrac dodatkowa kwote i wydluzyc czas splaty aby nie brac kolejnej? Dzieki za odp

Gość Pamela Rosa Flores
Czy chcesz spełnić swoje marzenie, kupić pożądany dom, samochód, wyremontować mieszkanie lub zabrać rodzinę na niezapłacone wakacje w odległym miejscu? Duże wydatki trudno pokryć z bieżących funduszy. Dlatego pomagają banki oferujące kredyty bankowe. Który wybrać? Jakie są rodzaje kredytów bankowych? Dowiedz się wszystkiego o kredytach bankowych. (pamelarosaflores11@gmail.com)