Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zadar333

Gaśnice sklep

Polecane posty

Czy ktoś zna jakiś dobry sklep z gaśnicami domowymi, który może polecić?

Gość Namyslow miasto w woj opolskim
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim i rejestracjach ONA

Gość gość
My kupowaliśmy gaśnice i sprzęt przeciwpożarowy w www.konfexim.com.pl. Zajrzyj do nich, mają świetnej jakości produkty w ofercie

Gość czujq
Ja kupuje gaśnice do mojego domu ze sklepu http://www.gasnicedomowe.pl/ . Kiedyś wybuchł mi pożar olejów jadalnych i nie miałem czym wtedy gasić, teraz mam odpowiedni sprzęt. Wiem, że warto mieć w gaśnice domową, choćby profilaktycznie dla bezpieczeństwa

Gość gość
Gaśnice oraz inny sprzęt przeciwpożarowy znajdziecie w ofercie firmy www.sebal-bhp.pl Po za sprzedażą sprzętu przeciwpożarowego firma zajmuje się też naprawą i legalizacją gaśnic. Polecam wam się do nich zgłosić.

Gość Jarecki80
Ja swoją zakupiłem gaśnice proszkową w sklepie TDC, przy okazji zakupu odzieży ochronnej dla pracowników. Generalnie szczerze polecam ich przedsiębiorcom, szybka dostawa i baaaardzo szeroka dostępność produktów. Wystarczy zobaczyć chociażby odzież, o której pisałem na www.znaki-tdc.com.

Gość gość
Szeroki wybór gaśnic znajdziecie na stronie www.sklep.fireshop.pl Mają też całkiem niezłe ceny, więc warto się do nich zgłosić. Poza gaśnicami możecie też od nich zakupić inne przedmiot związane z ochroną przeciwpożarową.

Gość admin

Dajcie sobie na wstrzymanie z tym nabijaniem postów do pozycjonowania... nie macie lepszych rozwiązań... fachowcy od siedmiu boleści...