Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez wątpliwości

Jak można być pedałem czy innym zbokiem?

Polecane posty

Gość bez wątpliwości

kompletny brak logiki i wbrew naturze, to choroby umysłowe

Gość Namyslow miasto w woj opolskim
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim i rejestracjach ONA

Gość gość
kalectwa umysłowe nie używają logiki w myśleniu

Gość gość
namysłów jest wbrew naturze

Gość pseudoktoś
generalnie należy przyjąć do wiadomości , że : gdyby wszyscy ludzie wyglądali tak samo , ubierali się tak samo to nasze życie by było bardzo nudne i bezbarwne , - jestem normalnym facetem, który zwyczajnie i prawidłowo rozgląda się po naszej Planecie , patrzę kobietom w oczy, podziwiam kobiece OCZY wymalowane lub soute , podziwiam kobiece biusty i jak się pięknie prezentują i kobieco w barwnych sukienkach w miejscach publicznych a kobiet pięknych i zadbanych jest sporo , oczywiście istnieje grupa 'kobiet' , która się rod******ażdym kraju bez tak zwanej 'pochwy' ciekawa jest psychika takiej kobiety , chyba już kilka książek napisano o takich kobietach, czyli wizerunkowo wygląda kobieco ale nie posiada narządów rozrodczych kobiecych , w Grecji , w Rzymie wiele wieków temu budowano Hermafrodytom pomniki ze skały , Hermafrodyty nadal się rodzą , czyli posiada kindybała w vaginie , czyli figura faceta , prawie żadnych piersi , psychicznie facet ale ciało Hermafrodyty jest kobiece , więc bardziej pasuje na kobietę , w tym towarzystwie oczywiście występują faceci wyglądający fizycznie jak faceci ale nie czują się facetami , bardziej się czują facetami w kobiecym ciele i na ten temat napisano już 1000 książek o XXY najprościej można ten temat ująć , że istnieje : - gej - lesbijka - hermafrodyta - kobieta bez narządów żeńskich - facet z minimalnym kindybałem podobno istnieje ponad 30 'płci' ludzkich !

Gość ja prdle
jak można zapinać innego samca w kakao i nazywać to normalne?

Gość gość
no jakos mozna

Gość gość
faceci są naturalnymi dominantami więc zapinanie faceta z facetem można określić mianem sadomasochizmu i dewianctwa

Gość gość
wiesz jaki przyjemny jest masaz prostaty? :D

Gość naukowy brzęk
zapinanie innego faceta w doope nie przekazuje genów dalej, czyli to samoeliminacja z basenu DNA, więc za niedługo geje same się wyeliminują genetycznie