Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miszka_28

Nie potrafię z nim seksu uprawiać po zdradzie

Polecane posty

Gość miszka_28

Byliśmy razem kilka lat, on jest rozwodnikiem, gdy jego ex dowiedziała się, ze ma nową kobietę robiła wszystko, by go odzyskać. Udało jej się, odszedł ode mnie do niej i do dziecka, ale wrócił po 2 miesiącach ze słowami, że jest taka jak przed laty, że nie da się z nią żyć. Poprosił o przebaczenie, walczył pół roku o odzyskanie mnie. Zgodziłam się wrócić, bo go kocham, ale nie potrafię z nim seksu uprawiać, pozwolić się mu dotykać, bo z nią sypiał, gdy tam był. Wciąz mam ich przed oczami, przez co nie pozwalam mu się nawet dotknąć, on nie działa na mnie seksualnie już zupełnie- mam jakąś blokadę. Wczesniej mieliśmy super udane życie seksualne, a teraz ja mam taką blokadę, że jego ciało jakby dla mnie po tym przestało istnieć. Czy spotkałyście się z czymś takim po powrocie do partnera, który zdradził?

Gość gość
głupias, nie przyjmuje sie z powrotem po czyms takim buu :)

Gość gość
Naprawdę wierzysz, że już więcej Cię nie zdradzi? Przecież zrobi to znowu, skoro tak łatwo dał się byłej, to innej kobiecie też da się poderwać. Tym bardziej, jeśli nie uprawiacie już seksu. Wcale Ci się nie dziwię, ja czułabym obrzydzenie.

Gość gość
Teraz bedzie juz tylko rownia pochyla. On to s*******il a ty cierpisz. Nie powinnas mu wybaczac, takie rzeczy sa niewybaczalne.

Gość gość
współczuje Ci,musisz czuc się okropnie

Gość gość
To uprawiaj konopie indyjskie. Pożytek dla Ciebie i lokalsów.

Gość miszka_28
Czuję się okropnie! Z jednej strony kocham tego człowieka, wciąż nam jest ze sobą dobrze, ale fizycznie jest mi po tym wszystkim obcy, jego ciało jakby przestało dla mnie istnieć, mam przed oczami jego i ją, dlatego nie ma mowy o żadnym seksie, ani nawet pocałunkach w usta. Nie potrafię- po prostu zdobyć się z nim na głębszą bliskość. Nie wiem, czy to minie kiedykolwiek...

Gość gość
To nie minie, bedzie tylko gorzej.

Gość gość
To,co czujesz jest absolutnie normalne. Trudno jest cieszyć się związkiem,kiedy jest cień innej kobiety.

Gość gość
To nie minie, bo to się już stało. Zdrada, odejście do innej. Zawsze będziesz to pamiętać, z czasem udane życie też się rozwali.

Gość gość
Pytanie brzmi dlaczego do niej wrocił? Nie kocha cie tak jej czy wcale cie nie kochał a bylas tylko zapomnieniem o byłej? Skoro zrezygnowal z ciebie na jej rzecz musial cie nie kochac, a teraz wraca bo tamta jednak nie jest cacy. A jesli tamta znow mu obieca ze sie zmieni i zeby do niej wrocil aby sprobowali jeszcze raz? Zgodzi się? Jak myślisz? Zdrady sie nie wybacza bo tylko ty cierpisz a on zawsze ma inna mozliwosc. Czy warto mu zaufac tylko ty wiesz, bo tylko ty go znasz , my w kafe nie.

Gość gość
odetnij sie od nich, bo to toksyczni ludzie - drama peoples - rozstania i powroty - bez tego usycha ich milosc. dobrze ci radze. to normalne, tez nie moglam patrzec na ex po zdradzie, zadnych pocalunkow. nic.

Gość gość
Jesteś głupia że go przyjelas :( miłość miłością ale ten człowiek nie jest wart by go kochać skoro tak Cie potraktowal. Moglabys spotkać nowego faceta który by cie kochal szanowal i nie zdradzal.. a Ty popelnilas błąd i dalas mu wrócić.

Gość gość
moglaby go w sumie troche jeszcze pouzywac, a na boku zachowac czujnosc i byc otwarta na nowych, fajniejszych mezczyzn.

Gość gość
Po co takiemu komuś dałaś szansę? Nie ogarniam was dziewczyny, typ robi co chce a wy się dajecie bajerować. Sam widzę po kolegach jakimi są śmieciami w stosunku co do dziewczyn. Odszedł raz odejdzie i kolejny, zresztą skoro tak łatwo można go odbić skąd wiesz że nie będzie miał nikogo na boku? Gdybyś ty była najważniejsza to inaczej by cię traktował.

Gość gość
jak odejdzie to bedzie koniec,

Gość miszka_28
Powiedział, ze odszedł, bo chciał sprawdzić, czy uratuje swoją rodzinę, czy da się ją jeszcze odbudować po tym rozwodzie. Powiedział, ze już nigdy nie odejdzie, bo się przekonał, ze nie da się już żyć z tą jego ex, ze jak miał piekło z nią kiedyś, tak to samo wróciło po zamieszkaniu z nią. Że do innej już nie pójdzie, ze tylko ex dał taką szansę i do niej poszedł, bo chciał naprawić relację rodzinne i to małżeństwo po raz ostatni.

Gość gość
Ło matko,baby sa jednak głupie(cyt.).

Gość gość
Przyszedl ci sie zwierzyc,ze chce ratowac tamta rodzine ale zyc z eks sie nie da wiec przez pol roku(dumna jestes,ze tak niby walczyl?darmowa chata,seksik kiedy chce,uprane gacie,uprasowane,itd-same wygody hehe)znow o ciebie zabiegał i obiecal,że juz tam nie wroci. Czytasz siebie jak upadlaś?..........

Gość gość
Eh kobieto! Przeczytaj to co napisałaś, a znajdziesz odpowiedź.

Gość gość
ja znam historie mojego znajomego.byl zareczony z laska z ktora juz byl 8 lat.poznal na czacie jakas kaske i bach.szal,zdrada i przyznanie sie.odszedl do kaski.powiedzial ze raz tak lezal po seksiez kaska i az go uderzylo "co ja k***a narobilem??!!".z kaska sie rozstal i zaczal walke o tamta.po pol roku go przyjela.na sex czekal dlugo.ale sa malzenstwem i maja dzieci:) ale wiadomo-zadra zostaje.

Gość gość
ja tez bym nie mogla

Gość gość
Przecież kiedyś z ex pieprzył się tysiące razy a potem byłaś ty. Nie przeszkadzało ci. I teraz parę numerków z ex robi na tobie jakieś wrażenie? Przecież nie wrócił bzykać tylko mieć pewność czy dobrze zrobił, przy okazji pewnie musiał ją bzyknąć i co z tego. Nie bądź taka święta haha. Przynajmniej sytuacja jest jasna że ex nie. To duży plus tej sytuacji. Ale jak masz blokady to zostaw go niech sobie znajdzie inną.

Gość gość
Jesli chcesz wiedziec jak pozbys sie tej blokady, gdzie tkwi prawdziwy problem, czy mozesz mu ponownie zaufac , jaka bedzie wygladała Wasza przyszlosc, napisz do mojej wrozki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
czarno to widze

Gość gość
nie probujmy zrozumiec masochistow, oni po prostu kochaja cierpiec. Normalna osoba by kopnela w d... takiego cwaniaka, ale masochistka tego nie zrobi bo ona uwielbia cierpiec, meczyc sie, miec problemy emocjonalne, oni się tym żywią po prostu. A dorabiają do tego ideologię milosci, podczas gdy oni nie wiedzą co to jest milosc ani szacunek.

Gość majak822
jeśli masz wątpliwości co do wierności swojego faceta to warto to zwryfikować. Może powiecie że jestem troche przerważliwiona ale miałam kilka razy podone podejżenia i wtedy zdecydowałam się wynająć firmę detektywistyczną żeby to sprawdzić. Na szczęscie moje podejrzenia okazały się bezpodstawne ;) Jeśliszukacie dobrej firmy która w profesjonalny sposób podejdzie do waszej sprawy to polecam - sprawdzwiernosc

Gość gość
ale po co tu firma?przeciez to jasne,ze jak sie wraca do rodziny to chyba wiadomo jak wygląda takie zycie rodzinne? Facet chwiejny,manipulant.to samo zrobi z autorka kiedys,ma juz wprawę jak odchodzic i wracać wciskajac po drodze kobietom kity.

Gość gość
Chyba dobrze zrobił jeśli miał wątpliwości. Teraz sytuacja jest jasna. Gorzej gdyby był z tobą i myślał o tamtej. Komplikujecie prostą sprawę.

Gość gość
wcześniej przed związkiem z tobą też pewnie z nią spal wiec jaka róznica czy póxniej znowu? różnica by była gdyby byli w związku bez sexu i zerwali, a potem do siebie wrócili i to robili.