Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Strasznie mnie korci do zdrady i zle mi z tym

Polecane posty

Gość gość

Uważam ze to zle, ale okrutna mam chcice na facetow. Z mezem ponad rok nie bylo seksu, a wcześniej rqz na kilka miesięcy. Nie podobam mu sie bo juz nie jestem chudzinka jak kiedys, ale faceci nadal leca na mnie. Mialam bardzo duzo okazji gdzie z trudem sie wymigiwalam. Moglam zdradzic wiele razy, fantazjuje wciaz o innych, ciagle poznaje jakichs super gosci. Meza kocham bardzo, zasypiamy przytuleni, malo sie klocimu, mamy dla siebie wiele czulosci, ale bez erotyzmu zupełnie. Kiedys nie umialam myśleć nawt o innych. Dzisiaj glownie to właśnie robie. Nic od was noe chce, tak sie chcialam wygadac. Pewnie poleca wyzwiska, w sumie to na co mam ochote jest zle i ja to rozumiem. Jednak te okazje tak kusza...

Gość gość
Wtf rok bez seksu?

Gość gość
rok bez seksu z mężem? Zartujesz? A jesteś pewna, że on Cię ni zdradza? Skoro podrywają Cię inni, to oznacza, ze nie ejsteś zaniedbana, więc skąd ta niechęć męża do Ciebie?

Gość gość
no wiesz jak ja bym nie miała ok seksu z mezem to tez nie wiem co by było z naszym małzenstwem, jeszcze uwisz ze mu sie nie podobasz to sie nie dziwie ze szukasz gdzie indziej, smutne to:(((((

Gość gość
Powiedzial mi otwarcie, ze wolal mnie chuda. Nie zdradza mnie, sprawdzilam to. No przez jakis czas sie upomonalam o seks, potem coraz rzadziej, potem ptzestalam. Bylu rozmowy. Ja obiecywalam schudnac ale nie mam juz 20 lat ze wystarczylo nniej jesc. Teraz mam ksztalty, wreszcie duzy biust i pupe, no troche za duzo kg (74), ale na brak powodzenia nie narzekam. Raz bylo juz blisko, bylo całowanie macanie, ale opanowalam sie. Oprocz meza z nikim sie nie kochalam, jak go ppznalam bylam dziewica i sadzilam ze tylko z nim do końca dni bede sie kochac. Glupio mi wobec siebie i niego, ze mam ochote na innych. A tych innych jest duzo, mam męski zawod, ciaglr poznaje interesujacych facetow...

Gość gość
Cóż, każdy potrzebuje i miłości i podziwu. 74 kg to wcale nie jest dużo, on może pedał? I wg mnie mogłabyś popuścić cugle, byle dyskretnie i zebys nie dostała "opinii". I końiecznie uważać na choroby weneryczne.

Gość gość
Olej posranego mezulka k****a wymagania stawia? A on taki idealny? Nie powinnas się nawet zastanawiac i iść z innym do łóżka. Co to za facet, c**a nie mąż.

Gość gość
Ile masz wzrostu?

Gość gość
Porozmawiać i stworzyć wymianę partnerów lub trójkąt. Bo zdrada pokatna to ohydne! Po trójkącie z kochankiem mąż zacznie się tobą podniecać. Nawet powinnaś mieć go podczas badań ginekologiczny cipki ja zawsze mam swojego. Bo nie jesteś zacofana i tepa by wstydzić się męża przy badaniu cipki czy porodzie! !!!???

Gość maritna22
moim skromnym zdaniem powinnaś sprawdzić czy aby napewno nie zdradza Cie bo to jest bardzo dziwna sytuacja. Ja miałam podobnie z moim, teraz już exmężem. Nie uprawialiśmy dłuższy czas seksu, wynajęłam firmę - sprawdzwiernosc pl i okazało się że faktycznie ma inna.. Teraz się już pozbierałam ale wtedy było cięzko ;(