Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość laWendel

kto wytłumaczy mi czym jest miłość?

Polecane posty

Gość laWendel

Nie jestem dzieckiem, mam już 23 lata... ale nadal nie weim czym jest miłość :( Mieszkam z kolegami w wynajętym mieszkaniu - oni mają dziewczyny a ja nie. Nigdy jej tak na prawdę nie miałem choć z kimś tam się spotykałem :( A bo to chudy, a bo to nieśmiały, a bo to atechniczny... Jeśli chodzi o tych kolegów - oni zapraszają dziewczyny na kilka dni i nocy (jest głośno - zazdroszczę im niesamowicie!) i jakoś potrafią oni z nimi (tzn. dziewczynami) wytrzymać przez ten czas. Mogą się poświęcić i nie iść na uczelnię, nie sprzątać po sobie talerzy w kuchni itp. A jak ja się spotykałem z jakąś dziewczyną to mi się już odechciewało z nią być po 5-6 godzinach wspólnego obcowania. Po prostu albo się nudziłem albo miałem co innego w planach do zrobienia. I nie mogę sobie wyobrazić żebym mógł poświęcać jej zbyt dużo czasu bo po prostu lubię się uczyć, a nie oglądać z laską jakiś wymyślony od początku do końca film. Inna sprawa: seks. Ciągnie mnie do tego - w tej chwili mógłbym zrobić to z jakąkolwiek laską, która mi by się spodobała. Nie potrzebuję do tego jakiegoś wiekliego uczucia, specjalnego miejsca czy coś. Po prostu potrzebuję takiego doświadczenia, a nie bawienia się przez, dajmy na to, trzy miesiące w podrywanie a po dwóch tygodniach żeby doszło do rozstania bo np. nie jesteśmy zgodniw kwestii charakteru. Czy uważacie, że jestem jeszcze niedojrzały do kwestii związków i seksu??

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować