Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny czy zgadzacie sie z tym stwierdzeniem że włosy to połowa urody?

Polecane posty

Gość gość

obiektywnie to zauważyłam że lepiej prezentuje sie moja twarz ze zdrowymi zadbanymi włosami, suche siano dużo mi odejmowało a to niby tylko włosy tak uważam u innych też to zauważyłam

Gość gość
absolutnie nie. Niedobrana fryzura może oszpecić, ale ładna kobieta będzie ładna nawet jak ogoli głowę na łyso tak jak np. Charlize Theron czy Anne Hathaway. Natomiast brzydka lub po prostu nieciekawa twarz może wydawać się ładniejsza kiedy włosy "robią wrażenie" i odciągają uwagę od np. wielkiego nosa.

Gość gość
oczywiscie ze tak, nawet najpiekniejsza twarz ze brzydkim wlosami to jest nedza. nie dziw sie ze kobity w depresje popadaja na tym tle

Gość gość
ładna twarz zawsze jest ładna, nawet jak włosów nie ma :D

Gość gość
panocku a jak wielkiego ty mos ku.tosa?

Gość gość
jasne. pokaz mi faceta ktory chce kobiete lysa albo z rzadkimi wlosami i przeswitami. u mnie w rodzinie wrecz brat i tata maja manie - o spojrz ale ma geste wlosy, o bo Ewa to miala za mlodu taki bujny wlos. bla bla jakby wlosy byly kwintesencja kobiecosci

Gość gość
bo wypadające włosy (albo ich mała ilość) to nie to samo co włosy krótkie (nawet obcięte na jeża). Facet z obciętymi włosami też wygląda lepiej niż kompletny łysol.

Gość gość
NIE!!! przykładem jest sinead o'connor

Gość gość
I bardzo dobrze, pokazujesz żonom kogo sobie wybrały, mnie nikt nigdy by nie uwiódł :)

Gość prawictwo pospolite 152
chyba was p****alo.. Liczy sie najbardziej tyłek a nie jakies wlosy

Gość nati1029
ja się zdecydowanie zgadzam fajnych fryzjerów znajdziecie na znanystylista.pl może ktoś skorzysta

Gość
Może nie połowa, ale włosy są bardzo ważne. :)Moja mama mówiła mi zawsze to co autorka tematu. Kiedyś miałam prawie do pasa, później podcięłam i mam kilka cm za ramiona, ale tez są długie-aktualnie jeszcze zapuszczam, no i staram sie dbać żeby dobrze, zdrowo wyglądały.;)

Gość
prawictwo pospolite 152 2016.06.02 Odezwał sie prawik oderwany od świata...:o Akurat faceci z którymi sie spotykałam zawsze zwracali uwagę na włosy, czy jeden nawet mówił że długie, zadbane włosy są bardzo ważne u kobiety-w końcu to atrybut kobiecości i nie pozwalał nawet za bardzo podcinać :P Aż chce mi sie powtórzyć po kimś:D- kobieta nie składa sie tylko z d**y i cycków.;)

Gość gość
no a ja mam rzadkie wlosy do ramion buzie gladka maly nos oczy duze to brzydka ladna czy przecietna jestem? bo kompleksy mam na punkcie klakow!