Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeraża mnie moja obojętność w związku

Polecane posty

Gość gość

Ale zwyczajnie na samym początku zawiodłam się na moim chłopaku. Niby wybaczyłam, niby zapomniałam o tym koncie na portalu randkowym ale jakaś zadra chyba została. Bo inaczej swojego zachowania wytłumaczyć nie umiem. W dodatku mam wielu kolegów i jak się nasłucham co ci faceci odstawiają to ludzkie pojęcie przechodzi. Kobiety też z resztą nie lepsze. Jak się tak nasłuchałam o tych wszystkich zdradach czy podłym podejściu do partnera to coś we mnie umarło. Nadal wstaję godzinę przed nim by przygotować mu śniadanie ale nie robię już tego z miłością a z poczucia jakiegoś obowiązku i przyzwoitości, że chociaż tyle mogłabym się dla niego postarać. Jeszcze na stałe nie mieszkamy razem i na tym też przestało mi zależeć. Przestałam marzyć o pięknym długim związku. Jakoś się wewnętrznie załamałam. Nie chcę od niego odchodzić ale zwyczajnie czuję, że gdyby on odszedł to popatrzyłabym tylko ze smutkiem, pokiwała głową i zajęła się dalszym życiem przyjmując tę oczywistą oczywistość. Paradoksalnie to on ostatnio dostał jakiegoś hopla na moim punkcie. Jak nigdy często do mnie dzwoni, pyta kiedy się spotkamy i nawet coś mi kupi. Co prawda mowa o żelkach z biedronki czy małym kwiatku ale ja takie rzeczy doceniam i biorę pod uwagę fakt, że wcześniej tego nie robił. Możliwe, że on wyczuł to moje załamanie. Chociaż staram się kamuflować i być dla niego dobra. Nie wiem czy minie mi ten kryzys? Czy któraś z was tak miała?

Gość gość
Bierzesz tabletki?

Gość gość
Uważasz, że hormony mają wpływ na moje podejście do relacji?

Gość gość
Skoro na początku związku było źle to co się dziwisz.