Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cynik wieczorowa pora

Ludzie ratunku!!

Polecane posty

Gość
Podszywku, a mogło być tak miło ;) Ale przynajmniej wiem co Cię boli ;) Jeden fakt jest nieprawdziwy (reszta to sama prawda ;) ). Post, który autoryzowała Tabasko, o którym piszesz, był jednym z dwóch napisanych przez gościa w tej samej minucie. Muszka nie potrafiła rozróżnić stylów, a wziąwszy pod uwagę co zawierał drugi potrzeba było mnóstwo uprzedzeń, żeby go jej przypisać. Zwrócili jej na to uwagę goście i też jej to napisałem, ale wiecie jak to z Muszką ;) Groch o ścianę ;)

Gość
Czwarte, ja nie lubię Budki Suflera odkąd ktoś z kim opinią się liczę rzucił luźną uwagę, że mają infantylne teksty. Ale może to nic złego, w końcu alternatywą może być bełkot w którym nie wiadomo o co chodzi, chociaż Ty taki lubisz? :P

Gość gość
Ktos z kogo * opinia, raczej :) Ale co ja tam wiem Nieomylny

Gość alternatywna myśl cynika
Wlaściwie patrząc na to, że Tabasko uwielbia przeciągać równie prawdopodobny jest wpis pierwszy: "gość 2015.02.03 hiihhiih, i "naaagle" ciotki nie piszą, a tu zamieszanie, jakie to płytkie jezyk.gif Zalogujcie się, będzie weselej " Właściwie tutaj też było o zalogowaniu się. Tak sobie może porównam styl tabasko: Tabasko 2014.11.23 Yyyy eeee noooo to ja kremację poproszę. Oooo Zimny smiech.gif Tabasko 2014.11.23 O Apollo. Taaaak rozpaczam. Tabasko 2014.11.23 Eee noooo bo mi się zasady jak na polanie koło Jeleniej zrobią oczko.gif ha ha ha smiech.gif lslslls Właściwie to ten tekst Tabasko 2015.02.03 12:22 autoryzuję. usmiech.gif Trudno. x Co tam jeszcze? Nie mam nowego nicka ale mogę mieć usmiech.gif Mam nowy seksowny avatar i mogę mieć nowy temat. Nie przywiązuję się do postaci usmiech.gif Za co ja bym mogła "Ciotki" ukarać 888? Kocham Nową, spędzam z Nią w łóżku bardzo dużo czasu i jak idzie na babski comber to we mnie zazdrość się wzbiera smiech.gif "..o myszołowa szfendacza cynika nierealnego wilka?" Pozdrawiam serdecznie wymienionych Panów smiech.gif Do Bacówki nie chodzę, Ciotką nie jestem, bo nie posiadam stosownych dokumentów, zamiast poezji wolę prozę, Ciacha nie mam, a na karuzeli kręci mi się w głowie (to przez zaburzony błędnik). usmiech.gif ... mógł być również odpowiedzią na ten wpis: gość 2015.02.03 Jakby mnie tak trollowali to bym się przeniosła usmiech.gif Jeden kit czy piszę z takiego nicka czy innego, na F8 czy na ogólnym, uczuciowym czy gdziekolwiek. Tak, celowo się nie zalogowałam by nie mieć 8888 na temacie usmiech.gif ldlflfl Właściwie obydwie opcje są prawdopodobne w równym stopniu. A może popatrzeć na to od strony motywacji . Może potrzebowała wypowiedzieć swoje motywacje, dla których spamowala. Właściwie jak ktoś posuwa się do spamu to musi mieć w sobie dużo złości, a nawet można przypuszczać, że wściekłości. Może ona była zazdrosna o to, że wszyscy panowie przychodzili wyjątkowo chętnie i licznie do ciotek. Czy to możliwie? Nie. Nie dopuszczam takiej opcji. Jak można być zazdrosnym o takie trywialne sprawy. O prawidłowe rozwiązanie trudnej różniczki, to już rozumiem, a te kobiece emocje.. Mało logiczne są :( Może była tak wściekła, że nie potrafiła już ukryć tego i chciała to napisać. Nie wieje wszak ciepłym nastawieniem do ciotek, przecież kiedyś do nich przychodziła, rozmawiały, to właściwie, dlaczego ona się tłumaczy, może usprawiedliwia? I dlaczego jest taka obojętno-negatywna do nich, przecież skoro się u nich udzielała i szczególnie lubi Nową to powinna im sprzyjać. W sumie w tym czasie przypomina mi się, jak goście pisali do Nowej, że nie ona nie należy do ciotek. Po co kto miałby takie banialuki wypisywać? Czasem się zdarzyło, że gość pisał, że wręcz ciotki coś powiedziały, że Nowa ciotką nie jest. Taka manipulacja. Ciotki się potem musiały tłumaczyć, bo Nowa się denerwowała. Kogo by to moglo obchodzić, czy Nowa jest ciotką, czy nie jest? Moze ktos był o nią zazdrosny.... Hmmmmmmm :P :P :P Nie rozumię :P Kto to mógł być? Nie nie nie! STOP! Moja ci prawda, moja najmojsza. I nie wódź nas na pokuszenie wyliniało myślo, od której się wzbraniam we dnie i w nocy, bądź mi uparty jednotorowy stylu myślenia ku pomocy! :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Gość gość
Przytocz muszko hihihi w jakimkolwiek poście Tabasco.

Gość gość czwarte
Też nie lubię Budki Suflera. :( Ale lubię Brodkę. Ma fajny image. :) :) https://www.youtube.com/watch?v=TrxmhbNKCXM Staram się nie udowadniać już niczego, bo alternatywa jest nieciekawa :( rzucanie grochem o ścianę lub...rzucanie grochem o ścianę. ;) Mam fajny"keep smiling", kiedy czytam forum. ;)

Gość gość
Moje stanowisko w sprawie Budki jest takie:muszę się zdrzemnąć. 😴

Gość
Zaczynam podejrzewać, że mój podszyw może być Muszką ;) Podwójnie śmieszne by było gdyby ten temat był odpowiedzią na temat "moje ostateczne stanowisko", zwłaszcza że nie ja jestem jego autorem :D

Gość alternatywna myśl cynika
Cyniku! Do-wody! Do-wody! :P Nie rzucamy oskarżeń bez dowodów! :P :P :P :P Kurwa zapomniałem :( Poza tym jak to możliwe, że zdarzyło się, że jak pisalem z pomarańczy, to mnie poznano? Nie rozumię :( I raczej nie zrozumię :( Uciekam z tego umysłu. Nie chcą mnie tutaj :P :P :P :P :P Komuś języczek? Cyniczek ma języczek dla pięknych pań :P 🖐️

Gość gość
Pewne że;wykonuje z pasją swoja pracędziś będzie dezyderat. 😴

Gość ChórPomarańczyŚpiewnymGłosem
Oczywiście Cyniku wierzymy ci.

Gość
Jak można mnie poznać jak piszę spod pomarańczy, jeśli nie piszę spod pomarańczy? Oto jest pytanie ;) Okazuje się że bardzo łatwo być tutaj "rozpoznanym" :D

Gość gość
Wszyscy piszą już spod pomarańczy

Gość gość
Pijani jak mucha to normalne.

Gość gość
Mucha śpi.piła od kilku dni.

Gość Śpiąca na skórach
"ChórPomarańczyŚpiewnymGłosem" najlepszy nick na forum :D

Gość taki tam czosnek
Ero jako tragedia grecka :classic_cool:

Gość Niedługo noc Kupały
Wszyscy się boją podszywów montowanych przez Widmo z Kłamady.:-D