Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czosnkowy niedźwiadek

Reformy ciotek :)

Polecane posty

Gość gość
PiS twoje ego cię przerosło... X ciekawe kto i dlaczego to skasował...?

No w cḥuj są nowoczesne. :O Dokarmiają drób. Za chwilę cielaka, bydlaka i tak na sobie produkują pasożytów. :O Sęk w tym że ta zaraza zaczyna atakować inne topy. Co jest zjawiskiem już niepokojącym, bo nie wiadomo jak się bronić przed tą zarazą wyhodowaną i wykarmioną przez "ciotki". :O

Gość Wadusia
Udzielcie rady Ciotki, Wadera chce mi prywatny adres mailowy podać chcieć, czy nie chcieć? spioch.gif X ciotka czosnek wczoraj Z porad ciotki: Drogi Inie, najpierw dowiedz się, czyj prywatny adres chce Ci podać spioch.gif Ciotka. X Wlasnie. O czyj adres prywatny mailowy chodzi? Bo ja chciec dac to zawsze chetnie. Tym chetniej, jesli moge cos wziac:)

Gość gość
Musi mieć śmierdzące upławy z pipy skoro je tyle czosnku .Ptyś

Gość gośćBzunia
Jeżeli zapach cebuli lub czosnku wydziela twoja pochwa Midsummer to znaczy źe dieta jest bogata w cebulę, por lub czosnek :P Charakterystyczny zapach tych warzyw będzie wydzielał nie tylko twój mocz, ale także twoja pochwa. Może się on utrzymywać nawet do 48 godzin od zjedzenia potrawy.:classic_cool:

Gość gość
Jeżeli zapach cebuli lub czosnku wydziela twoja pochwa Midsummer to znaczy źe dieta jest bogata w cebulę, por lub czosnek jezyk.gif Charakterystyczny zapach tych warzyw będzie wydzielał nie tylko twój mocz, ale także twoja pochwa. Może się on utrzymywać nawet do 48 godzin od zjedzenia potrawy.cool.gif x rzyg

Gość gość
Hodują spamera i kręcą aferki, żeby mieć o czym pisać.Smutny plan na dzień, ale o gustach się nie dyskutuje.

I o wilku mowa, nie tym Wilku a o tym spamerze :O :O Jak to wytępić ? Macie jakieś pomysły? Cynik pomaga :) 🖐️ Ale ja nie chcę tuszować, ja chcę wyrwać chwasta z korzeniami, bo to prędzej czy później się rozpełźnie po tematach. :O Zadanie wydaje się proste. Wystarczy wyeliminować z gry "ciotki" i jak żył tak zdechnie. :) Sęk w tym, że "Ciotki" są bezcenne dla forume i nie może Im spaść nawet włos z głowy. Hymmmm :O

Gość gość
Po chùj komuś ciotki?

Gość gość
Som kochane i kochajom

Gość gość
Nowy w mieście dziś No w cḥuj są nowoczesne. pechowiec.gif Dokarmiają drób. Za chwilę cielaka, bydlaka i tak na sobie produkują pasożytów. pechowiec.gif Sęk w tym że ta zaraza zaczyna atakować inne topy. Co jest zjawiskiem już niepokojącym, bo nie wiadomo jak się bronić przed tą zarazą wyhodowaną i wykarmioną przez "ciotki".xNowy, jak Cię lubię, ale proszę: zmień płytę z tymi bredniami :) Bo zawsze mogę wprowadzić Twoje słowo w czyn i dopiero Ci pokazać, jak mogę "hodować i karmić" zarazę na innych topach, na przykład na karuzeli (bez obrazy karuzelo i spokojnie, to tylko lekcja grzeczności dla pana Nowego ;) ). Wtedy dopiero Twoje złośliwe bredzenie zamieni się w samą prawdę :) Więc? ;)

Gość gość
:O

Gość gość

Gość gość

Gość gość

Gość gość
treść za spam :O

Gość gość

Gość gość

Gość gość

Gość gość
treść uznana... 💤

Gość gość
i znowu 💤

Gość gość
Za spam :O

Gość gość
A może mały układ, Nowy? ;) Jeszcze jeden Twój złośliwy post, sugerujący, że (chyba?) lubimy ten syf, co za nami łazi i będziesz miał gęś wykarmioną do stanu tucznego na Karuzeli i każdym innym topie, gdzie raczysz się udzielać ;) Chyba powinno Cię wtedy ucieszyć, że miałeś rację ;)P.S. Nie zapominaj, że ciotki mają w rękach śmiercionośną broń ;) Więc grzecznie, panie Nowy ;) Miłego dnia :P

Gość Głośne beknięcie
💤

Wiem wiem. :O Mnie to przepychanie już nie denerwuje a wręcz wkuṛwia. :O X Nie zmienię płyty bo żadnej nie nastawiłem Eve. To pierwsza skucha. Karuzela, druga skucha. :) Co Ty tam chcesz zrobić? Podłubać sobie w nosie? To może wywołać pewne sensacjione, ale nic więcej. :D :D I śmiało wpadaj, jak nie boisz się motzno wyrafinowanego towarzystwa. :) Odszczurzamy temat , dlatego nie zdziw się że pełno tam wyłożonych trutek. :O Życie :O

Gość gość
Naprawdę mogę wpadać w wyrafinowane towarzystwo? Możemy wszystkie? No jak tak pochopnie zapraszasz, Nowy... ;) To uważaj, bo może skorzystamy i zadomowimy się ;) Umyję się wyjątkowo od święta i jakoś spróbuję wtopić w te karuzelowe salony ;) Jeśli gąska troszkę nabrudzi, to przepraszam :( ;)

Gość gość
I tak trzymać, panie Nowy ;) Tematem ciotek może się stać dowolny temat, miło mi, że Ci nie wadzi, jeśli to będzie Karuzela :) Zaproszenie przyjęte i zapamiętane, będę czytać Twoje posty do nas ;)