Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MagdalenaK7

Szkoła tańca dla dzieci Gdańsk

Polecane posty

Gość MagdalenaK7

Hej, chciałabym zapisać swoją córkę na taniec. Wiem, że ona też by chciała gdzieś się uczyć, ale nie wiem jaką szkołę wybrać, aby było jej tam dobrze oraz miała naprawdę ciekawe zajęcia i pod względem ruchu i się czegoś uczyła. Czekam na wasze opinie. Dziękuje :)

Gość robsa
Ja zapisałam swoje dzieciaki do szkoły do SoSalsa. Mają dziecięcą formację i zajęcia z jazzu. Zajmują się dziećmi dobrze, dzieciaki zadowolone. Ważne że robią co chcą a drogo nie mają. www.sosalsa.pl

Gość Jawita
Ja również zapisałam córeczkę na jazz do www.sosalsa.pl. Bardzo jej się spodobał ten styl tańca w tv. Ciesze się że ma jakąś pasję ;)

Gość Bianka545
www.sosalsa.pl to ogólnie dobra szkoła. Chodzę do nich na salsę, ale widziałam zajęcia dla dzieci. Rewelacja. Fantastyczne mają podejście i widać że kochają co robią.

My uczęszczamy z żoną do http://podkwadratem.pl/ . Tam też są i dla dzieci zajęcia i dla seniorów. Któregoś razu przyszliśmy wcześniej to widzieliśmy jak dzieci się uczą - fajnie instruktorzy to prowadzili. Widać, że i do dzieci mają podejście.

Gość olga41
Nam się bardzo spodobała formacja dziecięca w www.sosalsa.pl Te dzieciaczki wyglądają urocz jak tańczą. A umiejętności mają czasem większe od dorosłych ;)

Gość kurcia33
Moja córka zakochała się w hiphopowej formacji w SoSalsa. Nie miałam serca jej odmówić jak kocha tańczyć. Świetnie spędza czas i robi co kocha. www.sosalsa.pl

Gość nauka tańca dla dzieci Gdańsk
No jak w Gdansku to tylko http://sosalsa.pl/. Ja swoją dwójkę zapisałam i są bardzo szczęśliwe z tego powodu!!!