Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jej krolowa

Co robic gdy podwladna jawnie sie mi podlizuje?

Polecane posty

Gość jej krolowa

Na kadym kroku sie przymila i adoruje mnie i ostentacyjnie podkresla, ze ja rzadze a ona jest tu po to by mnie sluchac. Nie wiem co mam robic z tym jej usluznym zachowanie. Jest w zasadzie nieszkodliwe ale za to czasami meczace. Np. zanim sie do mnie odezwie to zawsze najpierw dodaje cos w stylu wybacz, ze ci przeszkadzam albo czy moge zajac ci chwile twego cennego czasu? Najgorzej, ze pracujemy same w jednym pokoju i nie mam jak uciec od jej nadskakiwania. Nie moge jej tez opierniczyc bo pracownica jest dobra i widac, ze sie nie opyla. To co mam robic?

Gość gość
ehh te korporacyjne problemy dwudziestolatek a tak na marginesie powiedzcie mi kobiety, wy tak sobie lubicie popieprzyc?? takie pitu pitu, przy kawie, gadac godzinami, zeby gadac czy tez czasem jest cos na rzeczy?? bo jakos nie zauwazylem, ale moze zwyczajnie tepy jestem

Gość gość
Zostaw tak, jak jest. Jak jej powiesz, żeby się tak nie zachowywała to stracisz jej respekt i będzie jeszcze gorzej. W pracy lepsze są już takie relacje.

Gość gość
Poghadaj z nią i zaproponuj partnerskie stosunki w pracy. ;) szczera rozmowa według mnie będzie tu najlepszym rozwiązaniem, tym bardziej, że pracujecie same w jednym pokoju ;) powodzenia i daj znać. ;)

Gość gość
gość dziś Zostaw tak, jak jest. Jak jej powiesz, żeby się tak nie zachowywała to stracisz jej respekt i będzie jeszcze gorzej. W pracy lepsze są już takie relacje. xxxxx Co jest lepsze?? lizanie dupy szefowi. tez cos. co za czasy

Gość jej krolowa
Ja juz myslalam, zeby to zostawic jak jest i nic jej nie mowic ale mam wrazenie ze ona przymila sie coraz bardziej i bardziej. Najpierw to byly slowa pelne sztucznego unizenia ale tylko slowa a teraz proponuje mi masaz karku dla relaksu. To rzeczywiscie odpreza ale gdy zbyt dlugo to robi a ona lubi dlugo to zaczynam czuc sie nieswojo pod jej dotykiem i wstydze sie, ze ktos nagle wejdzie i nas zobaczy.

Gość gość
Nie masz języka żeby powiedzieć żeby przestała?

Gość gość
od razu wiedziałam, że ten temat to temat prowokatora od lesbijek :O

Gość gość
Ja bym to traktowala lekkim sarkazmem, z nadzieja, ze w koncu przestanie. A moze taki ma sposob bycia, nauczyla sie w poprzedniej pracy czy cos.

Gość gość
@ gość dziś Poghadaj z nią i zaproponuj partnerskie stosunki w pracy. oczko.gif szczera rozmowa według mnie będzie tu najlepszym rozwiązaniem, tym bardziej, że pracujecie same w jednym pokoju oczko.gif powodzenia i daj znać. oczko.gif x Jestem tego samego zdania.

Gość jej krolowa
Ale co ja mam jej konkretnie powiedziec?

Gość gość
prowokator, uspokój się, twoja obsesja na punkcie lesb znowu się ujawnia

Gość gość
Prowokator, a ja jestem bi, zazdroscisz? :P