Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przecieranie dziecku ust i oczy krwią z miesiączki w celu zdjęcia uroku

Polecane posty

Gość gość

Czy spotkałyście się z tym? Siostra mi powiedziała że odwiedziła ją sąsiadka i poatrzyła się na dziecko złym okiem. Mój bratanek zaczął przeraźliwie płakać i nie mógł się uspokoić. Wtedy siostra przypomniała sobie słowa naszej babci, wzięła do garnuszka krew ze swojego okresu, podgrzała i taką ciepła przetarła mu usta i oczy trzy razy. Przestał płakac jak ręką odjął. Wierzycie w takie złe uroki?

Gość gość
Nie wierzę ani w uroki, ani w to, że ktoś mógłby coś takiego z dzieckiem zrobić. Milion bakterii w takiej krwi a ty to dziecku chcesz do oczka pakować:O A co to w ogóle znaczy 'złe oko'? Wierzaca jesteś? do kościoła chodzisz? to coś z ta wiarą nie halo...

Gość gość
Tampona do wyżymaczki, i jest;)

Gość gość
nudne prowo 1/10

Gość gość
Złe oko? A jak rozpoznać te "złe oko"?? Jak zebrała tą krew w garnku?? Haha dobre. Pewnie pół dnia nad garnkiem siedziała xD mnie to bardziej interesuje to że akurat miała okres w tym czasie gdy jej dziecko " zostało zaczarowane" xD przypadek? Cud? Wywołanie na zawołanie? XD3 Boże co Ci ludzie mają w głowach!?

Gość gość
gość dziś one tego nie zrozumieją.

Gość gość
Nie stała nad garniek, to wystarczało pare kropel, chodzi o to aby byłą ciepła a nie zimna.

Gość gość
A fuj, akurat jem. Ludzie sa jednak nie dość że głupcy to jeszcze obrzydliwi.

Gość gość
To nie ma byc krew miesiączkowa tylko krew czarnego koguta zbitego w czasie pełni na rozstaju dróg. Cos się siostrze pomyliło i pewnie urok nie minie. :D

Gość gość
Ale co to jest zle oko???

Gość gość
Definicja złego oka Niektórzy ludzie zazdroszczą wszystkiego i wystarczy, że spojrzą na obiekt zazdrości lub pożądania i natychmiast coś się z tym obiektem dzieje złego. Jeśli ktoś zazdrości pięknych kwiatów w twoim domu i spojrzy na nie swoim „złym – zazdrosnym” okiem, kwiaty zaczynają gubić liście, schnąć, chorować. Jeśli zazdrości mądrych, zdolnych, pięknych dzieci, to zaczynają one chorować lub np. popadają w złe towarzystwo, jeśli zazdrości udanego związku, to z całą pewnością coś się zacznie w nim psuć, itp., itd.

Gość gość
Ja o tym słyszałam od babć, mamy, ale traktowałam jak takie ludowe bajania. Teraz myślę, że mój były ma takie złe oko. Spotkałam go - pochwalił moją córkę i dosłownie jakby w nią diabeł wstąpił, taka się zrobiła nieznośna. Innym razem pochwalił syna - tego samego dnia dostał 39 stopni gorączki, tak nagle z niczego. Pochwalił auto- po drodze do domu wpadł mi pod koła kot a potem rowerzysta.On zawsze był bardzo zazdrosnym i mściwym człowiekiem.

Gość gość
Z ta krwia brzmi ohydnie, ale nie mozecie powiedziec, ze to nie pomaga. Nie wierzycie w tzw. zle oko - wasza sprawa, niektorzy nawet w duchy nie wierza. Ja slyszalam o przecieraniu dziecka zle zauroczonego wlasna bielizna. Znam i ludzi, ktorzy zostali "zaczarowani" (kolezanka przez cyganke) jak i tych, ktorzy metoda z bielizna zdjeci urok. Pozdrawiam.

Gość gość
During a lesson, Scott explains to Poppy that En ra ha is a fallen angel

Gość gość
and refers to the all seeing eye at the top of a golden triangle

Gość gość
formed by a car s rearview mirror and side mirrors.

Gość gość
Scott tells Poppy, "You see. You remember.

Gość gość
You will remember Enraha till the day you die and I would have done my job."

Gość gość
Nudne i denne prowo 0/10. Ale mam kogoś z tzw.zlym okiem. Bardzo zawistna baba moja teściowa. Od kiedy ja poznałam w naszym związku juz nigdy nie było tak pięknie jak zanim pojawiła się ta wiedzma. Ona nawet wygląda jak wiedzma. Stara i pomarszczona, długie ciemne włosy do pasa przy nadwadze i fizjonomii wrednej baby

Gość gość
Myślę że coś może w tym być prawda

Gość gość
Dlaczego prawie w ogóle nie mówi się o pedofilkach? Bo w powszechnym przekonaniu pedofil zawsze jest mężczyzną i to takim plakatowym, który siedzi przed komputerem z opuszczonymi spodenkami i pisze: "Mam 14 lat". Komu przyjdzie do głowy, że kobieta może wykorzystywać seksualnie dziecko? Tymczasem ufność rodziców w stosunku do kobiet jest posunięta stanowczo zbyt daleko. Jeżeli 7-letnie dziecko przychodzi do mamy i mówi: "Pani Zosia mnie kąpała", to matka nie pyta, co się takiego stało, że pani Zosia kąpała je o godzinie 14, tylko uznaje, że to było konieczne. Jeżeli dziecko mówi: "Ale pani Zosia bardzo długo myła mi pisię i teraz mnie tam piecze", to matka ją zwykle gani: "Daj spokój, co ty chcesz od pani Zosi? Jeśli się ubrudziłaś, to cię musiała wykąpać". Żadnej refleksji.

Gość gość
10 lat wiezienia dla takiej baby i zero przepychania d**y nawet kijem

Gość gość
Ja aby mi baba d iecka nie zauroczyla nacieralam malego kackupa , dzialalo zadna do wozka nie zagladala

Gość gość
Hahahaa zakrztusilam sie z wrazenia

Gość gość
Potwierdzam na złe oko to jest najlepsze co można zrobić. Działa.

Gość gość
kackupa jest najlepsza

Gość gość
z***bane z mistrzowie. org, pozdro szmato

Gość gość
P*****lnięci ludzie