Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kupujecie nadal kebaby u ciapatych

Polecane posty

Gość gość

Teraz jak juz przez te ich wysadzania sie w powietrze jest tak ogromna niechec do nich ?

Gość gość
Ja uwielbiam kebaby. Nie kupuje u "ciapatych" ale u Polaka, który jeździł po turcji. Wysyła pracowników na różne szkolenia do Berlina ostatnio. Kebaby są mega !

Gość gość
Nie każdy ciapaty to terrorysta. Nie kupuję, bo nie lubię kebabów.

Gość gość
Tak samo ty polaczka jak on ciapaty! Co za okreslenia jakbys była królowa Anglii a ktoś twoim paziem haha.

Gość gość
Kuchnia turecka/libańska/arabska jest całkiem niezła i nic tego nie zmieni. Nie każdy muzułmanin to terrorysta.

Gość gość
Ja nie lubię kebabów. Raz jadłam i nigdy więcej nie kupiłam.

Gość gość
a ty jestes polska krowa ciapata. pieknie nowe okreslenie na dziadostwo rasistowskie. hehehe

Gość gość
11.07 - rozumiem, ze ty juz conajmniej 10 biednych uchodzcow przyjelas podswoj dach ??

Gość gość
Tu nie chodzi o to czy terrorysta czy nie ale o sam fakt jakiego pokroju to sa mezczyzni. Osobiście nie kupie kebaba jesli oracuje tam Turek-obrzydliwy jest sposob w jaki mysla o kobietach i w jaki je traktują a ja nie bede im w kieszeń pchała zeby ich tu wiecej przyjeżdżało. Osobiście wolałabym zeby wszystkie te budy tureckie padły a oni wyjechali. Dziekuje za taki element...

Gość gość
Większość z was zna muzułmanów tylko z TV, budek z kebabem, bądź z wakacji w Tunezji czy Egipcie. I powielacie te stereotypy... powtarzane aż do znudzenia. Akurat jeśli chodzi o kwestię higieny, to muzułmanie, zwłaszcza mężczyźni, bardzo dbają o czystość, bo wymaga tego od nich religia.

Gość gość
14:49 Apropo ich religii. Wiesz o tym, ze muzułmanin może zjeść swoja kobietę, gdy jest bardzo głodny? Jak mu się zachce seksu to bierze kiedy chce, żadna z 30 żon nie ma prawa mu odmówić, bo inaczej idzie na ścięcie? Jeśli ja zgwalca ona jest temu winna i także ma ścinania głowę, bądź jest ukamieniowana. W Koranie wyraźnie pisze "karać tych co nie czczą Allaha" Rozmaicanie kultury taa? Fajnie, to zawsze jakąś nowa przygoda i urozmaicenie sobie życia. Fajnie, gdyby nas zgwałcili, uciekli glowe, zawsze cos nowego, a nie taka nudaa, ten chrzescijanizm. Zapraszajmy ich tu, z chęcią poznany ich kulture. Oni chcą nas pozabijac ze względu na religie. To nie rasizm, nazizm? Przepraszam oni uciekają przed wojna. Ci silni, młodzi, zdrowi mężczyźni (80% uchodzcow) muszą przeżyć i mieć sile by nas tu wykończyć. Kobiety i dzieci niech bronią ich ojczyzny. Ale z nas rasisci... Nie chcemy wpuścić naszych morderców do naszego kraju. Wyłącznie te pudla ludzie, bo tam mówią to co władza karze. Że jesteśmy rasistami, nie mamy serca im pomóc. Nikt nie ma nic do Ukraincow, nikt nie ma nic do kultury, jezyka, koloru skory tylko kurfa jego mac do ludzi którymi kieruje zabijanie tych, którzy nie czczą Allaha czyli NAS! Opamiętajcie się! Ps: wpiszcie sobie w google przepowiednie ojca Klimuszki, przepowiednie baby Wangi. Ta tolerancja wobec osób, którzy chcą nas pozabijac skończy się dla nas źle.

Gość gość
Brawo!

Gość gość
do 15:31 Niestety na twoje leczenie psychiatryczne juz jest za pozno. Moze niech rodzina wysle cie gdzies do kraju islamskiego, abys przejrzal na oczy jakie bzdury wypisujesz. Szkoda mi takich bezmozgow jak ty, ze musisz sie meczyc na Ziemii ze swoimi chorymi wymyslami.

Gość gość
Ja uwielbiam ale tylko pod postacią kapsalona - holenderska wersja kebabu. I nie wiem co to ma do polityki wysadzania się? Jeśli Turek woli żyć w innym państwie i pracować uczciwie w gastronomii tzn ze nie jest taki zły

Gość gość
ani u ciapatych ani u prazkowanych, nie lubie kebabow

Gość gość
>

Gość gość
a ktory to turek sie wysadza w powietrze??? w niemczech od lat 90-tych zyje milion turkow i jakos nikt sie tam z nich nie wysadzil.

Gość gość
Ja mieszkam w UK, u nas ciapaty otworzył polski sklep plus towary z Czech, Słowacji, i ma dobre ceny i zarabia dobra kase i Polacy u niego kupują,jak i ludzie innych nacji.

Gość gość
nie jem kebabów i na pewno nigdy nie pójdę do turasa/arabusa na kebaba :P

Gość gość
Nie, nie kupuję kebabów u tych ludzkich śmieci

Gość gość
"Nie każdy ciapaty to terrorysta"szkoda tylko,że każdy terrorysta to ciapaty"

Gość gość
nienawidzę rasistów :-O

Gość gość
nienawidzę ciapaków !!!

Gość gość
Nie jem. Po pierwsze w myśl zasady "kupując kebaba sprowadzasz Araba", po drugie, niemal zawsze to miecho jest źle przygotowywane i pełno w nim bakterii itd.

Gość gość
nie każdy muzułmanin to terrorysta, ale każdy terrorysta to muzułmanin :P

Gość Dziś na L4
Nie jem kebabow.

Gość gość
Kazdy muslumanin to szmata ciapata

Gość gość
Kto postepuje wdg koranu to skur/wys/yn pierwszego sortu czyli wszystkie ciapki co plują do kebabow niewiernym SMACZNEGO:)

Gość gość
Jak dotąd jedyny terrorysta, ktoremy udaremniono w Polsce zamach to Polak, student, sympatyk partii Korwina Mikke. Jaki stad wniosek? Bojkotujemy Polakow? studentów? sympatykow JKM? ( akurat pod ostatnie moge sie podłączyć).

Gość gość
Uwielbiam nawolywac do nienawisci rasowej bo jest jedna prawdziwa rasa panów a reszta czyli murzyni żółtki ciapate do utylizacji smieci tylko za to ich mam