Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kupujecie nadal kebaby u ciapatych

Polecane posty

Gość gość
żony "wizowców : w akcji :O:P A tak nikt przecież nie czyta prasy i nie wie że zatrzymano ostatnio w Warszawie organizację Czeczenów aktywnie wspierających ISIS ...Te całę "interesy" beżowych to często przykrywki dla leglaizacji pobytu, prania brudnej forsy itp .

Gość gość
gość dziś Kto postepuje wdg koranu to skur/wys/yn pierwszego sortu czyli wszystkie ciapki co plują do kebabow niewiernym SMACZNEGOusmiech.gif xx tak jakby polscy kucharze nie pluli do jedzenia y :) Kto pracowal w knajpie, ten wie.

Gość gość
To se w domu rubta chlac jak nie mata zaufania prosieta

Gość gość
Muzulmanin moze mieć tylko cztery żony, a nie 30.A w Turcji poligamia w ogóle jest zakazana, chociaż praktykowana nielegalnie po wsiach.

Gość gość
19.04 nie dodałaś że w Turcji znów wolno współżyć z osobami poniżej 15 roku zycia ....to furtka do małżeństw z dziećmi :(

Gość gość
Rasisci..jyz zglaszam wpisy Bedziecie miec przechlapane..za to grozi kara alno wiezienie

Gość gość
ja mieszkam w holandii i tu pelno tego, i tak jem kebaby

Gość gość
kebsy sa dobre, lubie wperdoolic jednego albo dwa hehehehehehwh2h2nejehj3mek

Gość gość
ja własie ide wyebac kebsa

Gość gość
Nie wiem co kebaby maja z ciapatami.Widze ze ci co sie wypowiadaja to nic nie wiedza o Turkach.Turek to nie arab.Ich wiara pochodzi z Arabi. MY nie wlosi tylko nasza wiara jest z tamtad.Jesli myslicie ze oni ciapaty to wiec dlaczego obrazacie sie jak oni mysla ze jestecie letkie. Tam nie ma dziewczyn zeby mialy przed slubem lub byla wciazy przy slubie.Wiec one wiecej zadbane tam niz my.Oni tez uprawiaja seks tylko wiedza co robia .Oni sa bardzo dumne ze swojego jedzenia. Tam tak jest zaczna rozmawiac o pilce a konczy sie na przepisie potraw.Grecja,Rumunia,Blugaria i dawna Jugoslawia maja bardzo podobna kuchnie do tureckiej.Ja nie kupuje kebaby .Zawsze jest umnie w domu turecka kuchnia.Nigdy meza nie nazwalam ciapata bo wiem ze szanuje kazdego czlowieka.I nigdy nie spotkalam zeby ktos ublizyl jemu .Jak nie znasz czlowieka dobrze to nie oceniaj.Nie mysl ze jestes lepszy od tamtej osoby.Tez mowie turkom jesli mowisz ze one letkie"Czy spales z nia ze tak mowisz"Turcy co sa w Niemczech to pojechaly na roboty i one pochodza ze wschodu co mie umialy pisac i czytac.Nawet turki z turcji wstydza is ich.Jak przyjada do turcji to sa za cofane wedlug ich tez.

Gość gość
Ja kupuje falafele u Syryjczyków. PYSZNEEEEE SĄ!!!! a oni przemili ludzie. Pracują, podatki płacą. On taki średni z wyglądu ale ona laska nie z tej ziemi :D Długie nogi, lśniące włosy i uśmiech od ucha do ucha. Serio lubię tam przychodzić.