Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zarysowalam swoj nowy samochód :(

Polecane posty

Gość gość

Kupiliśmy nowe auto z salonu miesiąc temu. Ja nie mam jeszcze prawa jazdy ale uczę się jeździć tym autem z instruktorem ( w anglii mozna uczyć się własnym autem ) Zaparkowalam samochód, nie zauważyłam słupa obok a instruktor wysiadajac uderzyl w niego drzwiami. Podjechalam do przodu aby mógł wysiąść, on się bardzo spieszyl i poszedł a ja zobaczyłam że narożnik drzwi jest zdarty :( Boję się powiedzieć mężowi... czy ubezpieczenie pokryje to?

Gość gość
Pewnie pokryje ale może zmienić instruktora skoro on nie widzi ze nie ma miejsca by wysiąść. W końcu ma Ciebie uczyć.

Gość gość
Ale głupia baba hehe.

Gość gość
Jeździłam 2 godziny i nic się nie stało a na sam koniec takie coś, jeszcze w połowie nie z mojej winy.Widział gdzie parkuje i jeszcze kazał mi cofać aż na ten slup kiedy zatrzymałam się wyżej. Nie wiem co teraz zrobić.

Gość gość
Dlatego lepiej uczyć się samochodem z nauki jazdy i masz wszystko w d***e hehe.A tak to płacz. Nowy samochód do nauki?Wiadomo że się podbija.

Gość gość
Powiedziałam... stwierdził, że jak rozwale samochód to takim będę jeździć, że jak dbam taki będę mieć. Ale się wkurwił .

Gość biały kiełł
o kurcze. Wściekłabym się chyba w takiej sytuacji. A jakie masz ubezpieczenie? Bo o takie rzeczy powinnaś pytać ubezpieczyciela. Zadzwonić i dowiedzieć się co masz w pakiecie. Ja właśnie się rozglądam w temacie ubezpieczeń i znalazłam taka porównywarkę ofert. Mogę za darmo sprawdzić tutaj co oferują różne firmy i wybrać korzystną dla mnie ofertę. https://superpolisa.pl/ Tylko ty masz autko z salonu a moje już stare, więc zarysowanie mu nie grozi , bo porysowane z każdej strony ;) Bardziej mi chodzi o poważniejsze wypadki.

Gość malennnczuk
@biały kiełł korzystalem i nie polecam, tym bardziej ze jestes spamerska reklama ... moze to dzialalo 15 lat temu ale aktualnie swiadczy o zacofaniu i braku szacunku dla cudzych oczu!! ja po tej twojej pseudofirmie korzystalem z mfind i zrobilem wszystko 2 razy taniej, 5 razy szybciej, 10 razy przyjemniej. Wynik tego rachunku oznacza : 100 razy lepiej niz tam.. pozdrawiam kumatych

Gość gość
popieram, superpolisa to żadna super sprawa, wręcz przeciwnie :D masz jeszcze ew. www.rankomat.pl

Ja też raz zarysowałam samochód, ale na szczęście szybko trafiłam na http://www.kf-omega.pl Dzięki tym pieniądzom mogłam szybko zamówić blacharza, który tak to zrobił, że mąż nawet nie zauważył!

Gość gość
auta sa dla ciot :D wole rowerek

Gość Husak
Zależy jakie mąż wziął ubezpieczenie na to auto, ale powinno pokryć. W PZU normalnie mam w pakiecie każde uszkodzenie auta, czy to szyba, zarysowanie, albo obrażenia wewnętrzne to ubezpieczenie mi je pokrywa.