Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zalando zwrot kod rabatowy

Polecane posty

Gość gość

być może któraś z was miała taką sytuację. Zamówiłam na zalando dwie rzeczy za około 150 zł każda, wykorzystałam przy tym kod -40zł na zakupy powyżej 200 zł, jedna z rzeczy nie pasuje mi chcę ją zwrócić i tu moje pytanie jaka kwota zostanie mi zwrócona? 150 zł czy kwota pomniejszona o rabat?

Gość gość
No nie żartuj! Mają ci dopłacać? Kretynka. Oddadzą tyle ile zapłaciłaś!

Gość gość
nie dopłacać!! pytam czy kod zostanie przy jednym produkcie czy go "odbiorą".. jeden produkt za 150 zł zostaje u mnie więc pytam.. poza tym jak nie kupowałaś to się nie udzielaj

Gość gość
Chyba polowe kodu odlicza, bo kod 40 zl jest na zakupy za 200 zl.

Gość gość
moim zdaniem "odbiorą" Ci ten rabat. bo zwracając jeden towar, Twoje zakupy ostatecznie nie przekroczyły 200 zł i po prostu ten rabat nie przysługuje. miałam chyba kiedyś u nich taką sytuację. niestety nie chciało mi się sprawdzać, ile mi zwrócili.

Gość gość
Ja w Niemczech jak odylam jedna rzecz, a mialam rabat to oni mi kod wysylaja w mailu a ta pierwsza rzecz jest placona bez rabatu. Tzn jak kosztuje 150 to zaplacisz 150.

W poprzedni tygodniu robiłam dosyć duże zamówienie z zalando ponieważ oprócz rzeczy dla siebie kupiłam już także prezenty na święta. W internecie znalazłam strone https://zrabatowani.pl/ na której znalazłam kod rabatowy dzięki czemu zaoszczędziłam kilkadzieciąt złotych