Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mim34

Drukarka 3in1

Polecane posty

Gość mim34

Zastanawiam się nad zakupem urządzenia wielofunkcyjnego, zależy mi żeby było wydajne oraz posiadało sieć wifi i żeby nie przekraczało 450zł. W salonie sferis zaproponowano mi drukarkę HP 4535, ma bardzo dobre opinie ale stosunkowo drogie tusze.. posiada ktoś taką drukarkę? jak się ma wydajność tuszu do jego ceny w tym modelu? Jakie macie propozycje tego typu urządzeń, co polecacie?

Gość mim34
dziękuję wszystkim za porady, pozdrawiam

Gość gość
zadzwoń do centrumpapieru.pl fachowo doradzą Ci w doborze sprzetu w zależności do budżetu jaki posiadasz oraz potrzeb. Ceny też maja atrakcyjne

Gość gość
Jak masz wątpliwości, to warto popytać w takich typowo branżowych sklepach, tam pracownicy na pewno ci dobrze doradzą. Ja swoja drukarkę do firmy kupowałam w http://www.grafixbis.com.pl/ i bardzo dobrze mi sie teraz sprawuje.

Gość rika23
Ja na Twoim miejscu pomyślałabym o drukarce z systemem ITS np. Epson ma teraz super promocje na różne modele zerknij na: http://www.epson.pl/zwrot . Do tego wszystkiego ten system jest jest tani w druku jeden pojemnik z tuszem 70 ml kosztuje około 27zł, wystarcza na bardzo długo. Dodatkowo można otrzymać 3 letnią gwarancję od producenta.

Gość Daczkoo
No muszę powiedzieć, że ta promocja Epson jest bardzo ciekawa, zresztą sam już od jakiegoś czasu przymierzam się do wymiany drukarki i właśnie szukam czegoś z ITS gdzie nie ma tonerów tylko są pojekniki do samodzielnego napełniania do drukarek Epson widziałem, że tusz jest po 27 zł za pojemnik co w przeliczeniu na ilość stron daje koszt ok. 1 grosza za stronę, toner tego nie osiągnie.

Gość Brinko
Zapomnieliście jeszcze napisać, że ten tusz po 27 zł jest oryginalny. Druga sprawa, że Epson oprócz zwrotu prowadzi równolegle promocję przedłużenia gwarancji oraz przyznaje klientom zapas tuszu na 2 lata, także świetna sprawa, można prakycznie 3 lata drukować bez żadnych kosztów.