Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Związek z muzułmaninem KOSZMAR

Polecane posty

Gość gość

Ja pierwszy raz w zyciu mialam okazje poznac rok temu afganistanczyka,do dzis jestesmy razem,roznica wiekowa,na poczatku bylo fajnie,na wszystko mowil tak,obiecywal niebo,teraz z kazdym miesiacem im wiecej wiem o nim i jego kolegach jak kreca laski,zaczyna mowic on ze duzo problemow mu robie i musimy zerwac,,,,no tak za duzo wiem,nie moge na to spokojnie patrzec,jak jego koledzy maja zony w swoich krajach,przyjezdzaja do innego raju i na boku maja tyle ile chca.Ja na to spokojnie nie moge patrzec i jesli cos mie sie nie podoba to otwarcie mowie. Teraz ogranicza mi wszystko,nie zabiera mnie na imprezy do kolegow,mam siedziec w domu i czekac kiedy on ma ochote przyjesc..wogole w glowie sie nie miesci co teraz od niego slysze.Ludzie z tych krajow są strasznymi oszustami,dobrzy manipulatorzy psychiczni,sprytni,egoisci i swoich kolegow tak czcza jakby to byly zony ich. Jesli ktos ma do czynienia z Afganistanczykime prosze o kontakt,chetnie dowiem sie cos wiecej minusy plusy wszystko chcialabym wiedziec,,,,to moje gg 1726030

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować