Gość gość Napisano Czerwiec 3, 2016 Ja pierwszy raz w zyciu mialam okazje poznac rok temu afganistanczyka,do dzis jestesmy razem,roznica wiekowa,na poczatku bylo fajnie,na wszystko mowil tak,obiecywal niebo,teraz z kazdym miesiacem im wiecej wiem o nim i jego kolegach jak kreca laski,zaczyna mowic on ze duzo problemow mu robie i musimy zerwac,,,,no tak za duzo wiem,nie moge na to spokojnie patrzec,jak jego koledzy maja zony w swoich krajach,przyjezdzaja do innego raju i na boku maja tyle ile chca.Ja na to spokojnie nie moge patrzec i jesli cos mie sie nie podoba to otwarcie mowie. Teraz ogranicza mi wszystko,nie zabiera mnie na imprezy do kolegow,mam siedziec w domu i czekac kiedy on ma ochote przyjesc..wogole w glowie sie nie miesci co teraz od niego slysze.Ludzie z tych krajow są strasznymi oszustami,dobrzy manipulatorzy psychiczni,sprytni,egoisci i swoich kolegow tak czcza jakby to byly zony ich. Jesli ktos ma do czynienia z Afganistanczykime prosze o kontakt,chetnie dowiem sie cos wiecej minusy plusy wszystko chcialabym wiedziec,,,,to moje gg 1726030 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach