Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zerwać? Jak sie wobec niego zachowywac?

Polecane posty

Gość gość

Jestem z chłopakiem od miesiąca, który ma dużo zajec, szkola, praca, prawko itp. Rzadko ma czas, a jak miał na druga zmiane to ja musiałam się pytac o spotkanie bo on nie pytal, mało pisal ze mna i dzwonil rzadko, umial caly dzień się nie odzywac i zadzwonić 22 np. po obowiązkach i oczywiście po nieobowiązkowym orliku z kumplami. Zwracalam mu uwagę 4 razy, az napisałam mu wiazanke za 5 razem i wygarnelam wszystko to powiedział ze wieczorem przyjezdza i pogadamy szczerze, to spoznil się i przyjechal ale z kolegami, latal ze mna po szpitalu to zdazylismy szczerze pogadać a potem czas zamiast spedzic razem godzic się to byli jego koledzy. A i on mieszka ode mnien 10 km, a pracuje w miescie gdzie mieszkam, ale od razu po pracy jest brudny. do mnie do pracy na minute się przytulic przyjść nie mogl jak przejezdzal i wracal skads,bo był mokry zawsze jakas wymowka. ale wracając do tematu tamtego dnia przeprosil mnie i obiecal ze będzie dobrze. Fakt dzwoni po pracy, pisze ze mna bardzo dużo, ale i tak to dzwonienie i pisanie było wyproszone, musiałam się o to ubiegać obrazajac się, a powinno wychodzić samo z siebie. kolejnego dnia nie mogliśmy się spotkać bo pomagal wujkowi, kolejnego spal i budziłam go dwa razy i nic, później przeprosil mowiac ze ma goraczke. kolejnego dnia czyli wczoraj dzwonie i mowie czy przyjedzie po 19 po moich zajęciach dodatkowych, a on ze jeśli będzie się dobrze czul to tak, a po 30 minutach dzwoni ze jedzie z kumplami do gdanska. Okej, a ze mna spotkal się na 15 minut przy okazji jak był u fryzjera w moim miescie.hmnnn i 17 odjechal, 22 jego kumpel pisze mi sms ze zgubil telefon i ze jakm wroca to mój chłopak do mnie zaadzwoni, a jak się okazało znalazł telefon bo o 24 dzwonil:)) nie odebrałam, dziś tez zadzwonil ale tylko raz i tez nie odebrałam. ja musze się jeszcze ubiegać żeby czas dla mnie znalazł ? nie widzieliśmy się tyle i odwolal nasze plany pojechal z kolegami, jak wie ze teraz ja pracuje dwa dni. Co to za szczęście o które musze się prosić ? Czy zerwac ? na 100% ma mnie w du**pie? proszę o szczerość. jeśli mam zerwac to jak ? przez fejsa ? nie mam jak się z nim spotkać, a jak się spotkałabym to pewnie bym pekla i mu wybaczyla bo na pewno będzie mnieprzepraszal... i jak mu to napisac. on mowil ze ja jestem na poważnie a jego poprzednie były "żeby mieć" i ja tez jestem taka"jestem bo jestem" tak się czuje

Gość gość
ewidentnie mu na Tobie nie zalezy. Ja bym dala sobie z nim spokoj.

Gość gość
No zależeć to mu nie zależy i nie ciągnij tego. Poszukaj bardziej poważnego chłopaka, życiowo również. Jeśli nie chcesz sie z nim spotkać, to sie nie spotykaj. Wyślij smm, przez fejsa, cokolwiek i nie zawracaj sobie gitary wypada czy nie , rób co dla ciebie dobre. Powodzenia :)

Gość gość
Jeśli sie czujesz jak koło zapasowe, to niestety tak jest.

Gość gość
koles sie tak zachowuje w 1 miesiącu zauroczenia i zwiazku....dobre. ma cie gdzies.