Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 22 lata i nie chce mi sie

Polecane posty

Gość gość

imprezowac. Czy to jest normalne ? Bawilem sie na imprezach jak mialem 17,18,19 lat, a teraz ( juz od jakiegos czasu) wole prowadzic bardziej dorosle zycie tzn mam juz prace i nie mam ochoty latac po imprezach z malolatami tylko znalesc dziewczyne do stalego zwiazku i usamodzielnic sie,dorosnac .

Gość gość
Gratuluję twojej przyszłej dziewczynie dojrzałego faceta.

Gość gość
To chyba normanalne, bo mnie tez odechcialo sie imprezowac jakos po 20r.z., znudzilo mi sie po prostu. Czasem wyjde do klubu z braku laku, ale gdybym miala z kim spedzac wieczory to pewnie prawie wcale nie wychodzilabym z domu :D zreszta nawet teraz wole czesto zostac i poczytac ksiazke albo porobic cos pozytecznego zamiast marnotrawic czas na glupie imprezy.

Gość gość
gosc 15.55 dzieki :-)

Gość gość
gosc 15.59 to fajnie bo ja tez po tygodniu pracy wole sie zrelaksowac w spokoju w domu

Gość gość
i gdybym mial teraz dziewczyne to wolalbym z nia gdzies wyskoczyc na weekand w fajne miejce i spedzic z nia milo czas niz prowadzic ja na jakas impreze

Gość gość
dla każdego przychodzi ten czas, mi też mniej więcej w tym wieku odechciało się imprez

Gość gość
a ja mam znajomych , ktorzy maja prawie 30 lat i ciagle im imprezy w glowach, a ich laski czekaja az spowaznieja i zechca zalozyc rodzine. Brawo dla autora za dojzalosc

Gość gość
To zalezy bo znam ludzi ktorzy imprezuja mimo wieku (30+) Też mam 22 i od 2 lat nie chce mi sie

Gość gość
niektorzy po prostu szybciej dojzewaja tzn zaraz po 20-stce