Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sylvianha

Chłopak wytknął mi słabość przy innych. Co zrobić?

Polecane posty

Cześć :) Postanowiłam się zarejestrować, bo trochę mi głupio z tym problemem pójść do przyjaciółek. Tak jak w tytule. Byliśmy ze wspólnymi znajomymi z pracy na imprezie. Byłoby super, gdyby nie to, że mój chłopak nagle przy wszystkich oznajmił, że tylko sprawiam wrażenie silnej, ale w środku jestem tak naprawdę niepewna. Wszyscy w śmiech, ale ja miałam zepsuty cały wieczór. Jak wróciliśmy do domu to byłam nadąsana, on to zauważył i tylko "sama widzisz, jedna uwaga i już nie jesteś sobą!". A ja oczywiście jeszcze bardziej się zblokowałam :( Sama nie wiem co o tym sądzić. Może ma rację, ale uważam, że nie powinien mi takich rzeczy mówić przy innych, a moje pretensje są uzasadnione. Totalny mętlik w głowie.

Gość gość
bardzo brzydka cecha, niestety świadcząca o kompletnym braku wyczucia i kultury - moim zdaniem też bardzo poważne ostrzeżenie xxxxxxxx on po prostu taki jest, więc jeśli zrobi takie coś ponownie, wiedz, że nigdy się nie zmieni

Gość gość
Racja jest po twojej stronie. Każdy ma prawo zachowania części siebie tylko dla siebie i bliskich. Twój chłopak ewidentnie cię zdradził, a co gorsza nie widzi w tym nic niestosownego. Wytłumacz mu co teraz czujesz i powiedz mu żeby więcej tego nie robił.

Gość gość
Ale idiota ! w życiu bym czegoś takiego nie powiedział przy znajomych ! co za kretyn ! twój chłopak w ogóle nie ma wyczucia, ogólnie poniżył cię przy wszystkich dodatkowo dobił gdy wróciliście, serio ci współczuję. Nie znoszę ludzi którzy robią takie akcje publicznie. Takie coś powinien zachować dla siebie !

Chyba macie rację. Muszę popracować nad asertywnością. :( Czasami się nie czuję jak jego dziewczyna, ale córeczka. Z jednej strony jest kochany, okazuje uczucia, ale jak mu wjeżdża tryb kaznodziei, to przez godzinę mi tłumaczy czemu jestem taka i taka, a czemu to robię tak i tak. I to jeszcze "dla mojego dobra"...

Gość gość
Nie badz dla niego zbyt surowa :) Moze zachowal sie malo taktownie, jak to facet. Moze nie przemyslal sprawy, moze nawet zapomnial przeprosic po wszystkim, ale to tak naprawde tylko drobiazgi. Nie powinnas sie przejmowac :) Pamietaj, ze mogl Cie w pysk strzelic, zdziro! Witamy na kafeterii ;)

Gość gość
To taka porada kretyna...

Próbowałam z nim dzisiaj porozmawiać, ale wyszło jak zawsze. Tylko takie "znowu zaczynasz" :( Jak tak dalej pójdzie to chyba po prostu zrobię mu coś podobnego na wyjściu z jego znajomymi. Może wtedy łaskawie zrozumie czemu tak przeżywam!

Gość Dekan
Autorko, moim zdaniem jestes poprostu strasznie zakompleksiona i niepewna siebie. Pracuj nad soba i dorosnij.

Gość gość
wytknij mu przy wszystkich że ma małego pisiorka, zobaczysz jego reakcje :)

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
z pisiorkiem to jest grubsza sprawa. bedziesz miala dobre kilka dni spokoju od niego jak mu tak podjedziesz :D