Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POMOCY jestem w ciąży i zjadłam odmrożone i ponownie zamrożone lody

Polecane posty

Gość gość

Witam Wczoraj wieczorem zjadłam lody i dzisiaj dowiedziałam się że one były odmrożone i ponownie zamrożone a jestem w 8 miesiącu ciąży ! Czym to może grozić ? Mam zrobić jakieś badania ? Po zjedzeniu po jakimś czasie rozbolal mnie brzuch i miałam mdłości, ale myślałam ze to zgaga i teraz juz sama nie wiem czy to nie przez te lody :/

Gość gość
Nie, minęło już około 12h jak nic Ci nie jest bedzie ok

Gość gość
Bez przesady, tak samo w ciąży jak i bez ciąży takie lody mogłaś odchorować. Skoro jednak masz się dobrze to nie ma się czym martwić. Swoją drogą kto rozmraża i zamraża lody ;-(

Gość gość
Boje się że mam teraz przez to jakaś bakterie :/ rano się dowiedziałam że zamrażarka była otwarta na noc a rano ktoś ją zamknął tylko :/ a lody były trochę dziwne bez smaku i ze szromu,a później ten ból brzucha i mdłości .... gdyby nie ciąża to bym nie panikowała :)

Gość gość
A dokładniej to uchylone były drzwi, mam jeszcze nadzieję że nie odmrozily się do końca :/

Gość gość
przezyjesz

Gość gość
Hahaha ale wy jestescie glupi :D te lody jak sa wozone w ciezarowkach, to sie rozmrazaja po kilka razy :D kolega, ktory jezdzil na tirach mi mowil hehe wiec spokojnie, jak my zyjemy, to ty tez bedziesz

Gość gość
Eh to ja chyba wogole zrezygnuje z jedzenia lodów

Gość gość
hahahahahahahahahahahahahahah o k***a XDD może zdechniesz, będzie mniej takich imbecylek na tym świecie.