Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chyba jestem urwa w ciazy no litosci ja mam 40 lat

Polecane posty

Gość gość

zabezpieczalismy sie z mezem ale tak kiepskawo ostatnio bo w tym wieku ? lekarze mowia ze w tym wieku to i tak wiekszosc owulacji jest "pusta " okres mi sie spoznia , mam nadzieje ze to hustawka hormonalna , menopauza uj wie co byle nie ciaza!

Gość gość
jak się tyłek zaniedbuje to tak jest niestety

Gość gość
tylek to ja mam zadbany jak i cala reszte

Gość gość
Też tak miałam i była to ciąża. Miałam 38 lat. Kupiłam tabletki poronne ale zabrakło mi odwagi to wziąść. Bałam sie bólu. Skończyło sie na zabiegu w Niemczech bo tam to legalne i od razu na podwiązaniu jajników. Minęły 3 lata nie mam wyrzutów sumienia a z podwiązanymi jajowodami juz nie muszę obawiac sie ciąć. Powodzenia

Gość gość
nie obawiam się ciązy tak mialo być

Gość gość
ja w Polsce nie mieszkam wiec z aborcja nie ma sprawy , tez usune ta ciaze ale jakos chyba meza poinformowac musze , zasluguje na to zeby wiedziec, nie wiem jak zareaguje jesli to ciaza z jednej strony chce mi sie smiac , to mi niespodzianke ZROBIL na 40 urodziny

Gość gość
Oj stara baba a pieprzy jak malolata.... Urwa? Litości?.. Weź się ogarnij... Nie ty pierwsza nie ostatnia....

Gość gość
ok a jak w takim razie pieprzy stara baba?? od kiedy to sa jakies normy wiekowe na pieprzenie

Gość gość
tez sobie podwiaze jajniki

Gość gość
sorry ale jestes niepowazna masz 40 a nie 50 lat, wiec jeszcze mozesz zajsc w ciaze . Co to w ogole znaczy, ze slabawo sie zabezpieczalas ? To zacznij mocniej a nie pozniej udajesz zdziwiona idiotke

Gość gość
No niestety, 40tka to jeszcze nie jest stara babcia, wbrew temu co się wielu Polkom wydaje, a potem szok, że jeszcze płodna starowinka :D To jakieś jaja, jak można się 'słabawo' zabezpieczać, bo to już taki wiek, ja pierdziu :D :D

Gość gość
A właśnie,, ten wiek " jest najbardziej wpadkowy - mama pięciolatka, l.43 ;-)

Gość gość
tak do 30 bralam tabletki i uzywalismy gumek dodatkowo w dni plodnie , zawsze mialam miesiaczki jak w zegaku , dwoje dzieci planowane po 30 skonczylam z tabletkami i zostaly tylko gumki no a od roku moze maz juz tez przestal gumek uzywac , czasami jak go przycisne to nalozy ale tak jak skonczylam 38 lat to czasem gumka czasem przerywany stosunek , wiadome przy 40 plodnosc slaba (podobno nawet lekarze mowia ze 40 to juz kaplica)

Gość gość
To zacznij mocniej a nie pozniej udajesz zdziwiona idiotke x a gdzie ty tutaj zdziwienie wyczytalas , ja jestem wk...iona a nie zdziwiona

Gość gość
Kto ci takich głupot naopowiadal?!!? Naprawdę lekarz???? Nie wierzę.... W tym czasie wariuje trochę regularnosc cyklu, choć miesiączki są w miarę regularne, to owulacja już nie. Może być zarówno tuż po, jak i przed. Nie musi być w środku cyklu. Ale jaka kaplica???? Pogielo cię???

Gość gość
No to będziesz miała dziecko.

Gość gość
PROWO jak nic:O kobieta dopóki miesiączkuje zawsze może zajść w ciążę jeśli się nie zabezpiecza i wie to każdy głupi

Gość gość
też uważam że prowo 40 latka jest poważna i odpowiedzialna a nie zachowuję się jak zdziwiona gówniara i skrobie W ogóle ja nie rozumiem wyskrobałam dziecko moje i męża bo jesteśmy tak beznadziejnie nieodpowiedzialni BRAWO TY

Gość gość
21:22 - bardzo prawdopodobne, że 'lekarz'. Moja siostra zaszła w ciążę w wieku 34 lat, poszła do ginekolog (baby), a ta do niej: a to się pani zachciało zabawy W TYM WIEKU :O

Gość gość
No niestety to nie prowo i czuje sie dokladnie tak jak piszecie , jag glupia malolata ! Jestem wsciekla na siebie a skrobie tu ten temat bo od tego jest wlasnie kafe ze jak sie czlowiek wnerwi to sobie tu moze naskrobac . Dziecka nie bedzie tego akurat jestem pewna i zdecydowana

Gość gość
jezu gimg****o się produkuje a wy się podniecacie, prowo jak nic

Gość gość
Ojej,dopiero bylo podobne prowo tylko 44-lata z mlodym w ciąży. 10/10

Gość gość
A ja po pierwsze nie wiem jeszcze na 100 czy jestem w ciazy a jak juz to nie z zadnym mlodym tylko moim jedynym starszym odemnie mezem . Ludzie tutaj prowokacji jest duzo ale wy juz schizujecie normalnie