Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćsylwia

Mucha

Polecane posty

Gość gośćsylwia

Iwonę poznałam będąc jeszcze nastolatką..myslę że ona to doskonale pamięta bo spędzała woele razy wakacje u swojego dziadka .

Gość gość
ja pierdolę jaka psycholka :O

Gość gość
aha

Gość gość
To jej jednsk nie usprawiedliwia w tym co robi i w co mnie wrabia.Powinna liczyć sie z tym że ja mam swoje życie i swoją rodzinę a ona mi to rozwala i niszczy moje dobre imię.

Gość gość
mucha nie pisała o tobie :O

Gość gość
Co psycholka?nie obrażaj mnie tak było.Razem kąpałyśmy się w Młynce pod cmentarzem i opalały na rajczuli jej dziadka.Nie życzę sobie żeby nazywała mnie "kochanką swojego męża"bo niby na jakiej podstawie??!!co ja mam niby z nim wspolnego!!przez takie coś rozwala mi rodzinę i stresuje mi dzieci oraz niszczy moje dobre imię.Powinnam ją za to że takie tresci wysłała przez rozgłosnię ,pozwać do sądu.To nie są żarty!Chce go puscić z torbami to niech puszcza byle nie moim udziałem i moim kosztem!

Gość gość
Rozgłośnia się zgadza i proponuje te same tabletki co Panu Widmo

Gość gość
Mucha ma męża?

Gość gość
to ta idiotka co nazywa wachlarz Agę Szymonem.:O:O:O

Gość gość
mucha ma 32 lata jest starą panną

Gość gość
Wariatko to o inną Sylwię chodzi, nie o ciebie szajbusko:O

Gość gość sylwia
Uważaj bo mam wszystko nagrane i esemesy też trzyman do dzisiaj na drugim telefonie.Mam zacytować treś tej wiadomosci ktora została wysłana publicznie przez radio?takie tresci są karalne !Zawierały dane ,imiona miejscowość oraz tresc uwłaczającą mojej godnosci.Byłam u prawnika i wiem co mogę z tym zrobić.!Jak można komuś robić takie bydło?co mają myśleć dzieci?Wy sie w ogole z kimś liczycie?

Gość gość
Sylwia to Tabasko. Mucha to Iwona. Aga to Imperium.

Gość gość
Idiotko wracaj na uczuciowy pleść głupoty o wyrywaniu buraków. Sylwia to Tabasko. Kobiet o imieniu Iwona jest 150000. Może zwiększ dawkę lekarstw.;)((((🌼))))🖐️

Gość gość sylwia
O inną aam wkleić treść nagrania z radia ?tam jest wszystko czarno na białym.!Imiona miejscowość ..od kogo dla kogo i z jakiego powodu.Tresci te niszczą publicznie moje dobre imię domagam się odszczeksnia tego oraz publicznych przeprosin a jesli to nie pomoże to moj prawnik sie tym zajmnie.

Gość gość
To tak jak z Matu. Do usrania wszędzie będzie Matu:o

Gość gość
wklejaj debilu...

Gość gość sylwia
Jakie ja jestem niby Tabasko?powtarzam raz jeszcze że ka w waszych durnych tematach z waszymi durnymi nickami udziału nie boorę i nigdy nie brałam ponieważ nie zniżam się nigdy do tego typu poziomu .

Gość gość
hau hau Sylwuniu hau hau a matuzalem to stary pedzio i nie jestem Widmo

Gość gość
Nie zniżasz się? To co tu robisz?

Gość gość
Mucha hejtuje Sylwię

Gość gość
Twój prawnik się tym zajmie? :D:D:D:D:Prawnik Imperium i Muszki również się tym zajmie, że je obrażasz, ośmieszasz i nękasz. Wypij meliskę, poczytaj dzieciom bajki.:classic_cool:

Gość gość sylwia
Kompromitujące moją osobe tresci poszły w eter gdzie słucha miliony ludzi.To nie są żarty i ja tego tak nie zostawię!.Takie rzeczy są karalne .Co mają myśleć moje dzieci?jak ja mam sie czuć?przecież on nawet nie jest w moim typie to raz a dwa że jestem mężatką !

Gość gość
Kto nie jestw twoim typie. Muszka jest sama. Imperium ma męża. Odpiertol się:D:D:D:D:D

Gość gość sylwia
Co to ma znaczyć?""Pozdrowienia dla Sylwi z Gorek ,kochanki mojego wrednego męża Tomka ,mam nadzieję że Ty czujesz się z tym dobrze .-od żony Iwony"-słysały to moje dzieci..mąż ..sąsiedzi oraz rodzina i Bog sam jeden raczy wiedzieć ile ludzi słuchających tego wieczoru radia.Takie tresci są łamaniem prawa i dlatego mam je nagrane .Jakiej kuzwa kochanki soę pytam??na jakiej podstawie ? I jakim prawem rozwala mi życie i niszczy moje dobre imię publicznie?Jak ja się czuję??rzygam Iwoną rzygam Tomaszem..jej ojcem i całą restą za to co zrobili z moim życiem bez mojej zgody.!

Gość gość sylwia
Aha zapomniałam dodać że tam było .."..mojego WREDNEGO męża Tomka..".To w nawiązaniu do esemesów na priv tak ?więc jeszcze jeden dowód..

Gość gość
Iwona ma wklejki na ciebie miernoto.

Gość gość sylwia
Ja już nawet rodziców nie mam ochoty odwiedzać bo jak mam przejezdzać obok domu Iwony i Tomasza to mi się niedobrze robi.!

Gość gość sylwia
Kurwa mać wklejki jakie kuzwa wklejki .aw d**e sobie wsadz jakieś wklejki!Ja mam zeznania mojej mamy!nagranie z radia ktore szło na poł Polski z danymi !esemesy mam.Jak ich dorwę oboje to nie ręcze za siebie ..otłukę gęby oby dwojgu bo przez nich moje dzieci tylko cierpią .Jaka kuzwa kochanka??nawet bym na Tomasza nie spojrzała bo mam swojego !..i dzieci..na ktorych skupiam całą swoją uwagę.Powtaram raz jeszcze nie bedzie mnie nikt wrabiał w szambo a ona jak chce sie od niego uwolnić to nie kuzwa kostem mojej rodziny!.To podlega pod paragraf.

Gość gość sylwia
Jakie niby kuzwa wklejki i niby na jaki temat skoro ja sie w waszych durnych tematach nie udzielam i mnie jej durny Tomasz(ktory jedynie do jednej klasy ze mną chodził nic więcej!!)nic a nic nie obchodzi mało tego nałogowiec i zboczeniec..używający wulgarnych słów nie mniej niż ten jego ojciec"gnida"i ten jego brat Marcinznany ze słów "pitolis".Znam ich wszystkich na wylot od 1991.r i mam po dziurki w nosie.!Lepiej niech mi schodzą z drogi bo miarka się przebrała!..łącznie z wrabianiem mojego męża w rzekomy gwałt.To jest karalne rozprowadzanie takich tresci w dodatku nieprawdziwych na temat życia innych osób.Domagam się rekompensaty za poniesioną krzywdę mmoją i mojej rodziny!