Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćsylwia

Mucha

Polecane posty

Gość gość
Tomasz to Wawa.:D

Gość gość Tomasz
A poza tym Ewelina ostatnio słucha rapu 😴 Nie wiedziałaś?

Gość gość
Woytus z popielnika odp******la zadyme? :D

Gość gość
:-D

Gość gość Tomasz
Sylwia a co z tym pieleniem ogródka? Bo miałaś mnie podszkolić😴 Pewnie zapomniałaś :-(

Gość gość sylwia
No najbardziej jest spomo jak ją Krzycho (szwagier wiesz przecież)zjedzie od kooref przy koszeniu trawnika to wtedy ona idzie i beczy i mowi mi ze j"est jepniety i kon by sie z nigo uśmioł ".Dobrali się.

Gość gość Tomasz
No Krzycho to i mnie czasem wkurfia 😴 Szkoda mi Jej... ma z nim przejepane :O

Gość gość sylwia
Ciebie?Ciebie to ja na oczy widzieć nie chcę.!za to co naopowiadałeś mojej mamie rzekomo na temat Wojtka i że to niby Wojtek jest winny tego wypadku młodego .Bzdury jakich mało!.

Gość gość sylwia
Tak jak Iwona z tobą .

Gość gość Tomasz
No bo przecież to wszystko Wojtka wina 😴 A Iwonka wcale nie ma ze mną tak źle :-)

Gość gość
:-D

Gość gość Tomasz
Sylwuniu - może zakopmy już topór wojenny? Co? 😴 Po co się denerwować... złość piękności szkodzi 😴 🌻 dla Ciebie :-)

Gość gość sylwia
Niby czemu jego wina jak nie jego.Nawet moją siostrę podpiszczałeś a ona mi potem "no bo go chuj czu ciul (już nie pamieteam jak sie wyraziła ale myslałam ze ją zagryzę )z belki puscił."No to co że pusciPrzecież na tym to polega.Iza tam ani razu nie była więc pojęcia nie ma .Woesz czemu z nią nie gadambo trzyma twoją stronę i Szymona też zawsze w doopie ma za przeproszeniem.

Gość gość
sperma wycieka z Tomaszowych ust

Gość gość Tomasz
Izunia też jest spoko. Ty jesteś negatywnie nastawiona do wszystkich 😴 A z tej belki to za szybko go puścił... tak uważam 😴 Ale Ty uparcie trzymasz się swojej wersji :-(

Gość gość sylwia
Z Tobą topor wojenny ?nigdy .Tomaszu/Tadeuszu!i nie mow do mnie lSylwunia bo tego nienawidzę.!.Wojtek jest najlepszym trenerem jakiego znam i wszystko tam jest zachowaniem bhp.Tobie by sie chciało 2 h naprzod przyjezdzać zeby wszystko przygotować?sprzęt stroje ..nawierzchnię tory..?a on to robił..i to robił...sam ..najlepiej kak potrafił.

Gość gość sylwia
Co ty tam wiesz jakie za szybko?Nie ma czegos takiego jak za szybko.Szymon nie złamał nogi przy skoku tylko przy hamowaniu na samum końcu bo pługował.Dzien wczesniej robił dokładnie to samo wiem bo widziałam Nie znasz sie na tym a dyskutować chcesz . Iza sie w ogole na tym nie zna nigdy tam nie była nawet przez te ponad 2 lata i nigdy sie Szymonem nie interesowała a nagle wypowiadać sie bedzie .To wszystko twoja sprawka..Nie daruję!.

Gość gość Tomasz
No wiesz, Wojtek może poświęcić na to wiecej czasu niż ja 😴 Widocznie za szybko go puścił, więc Szymon musiał ostro hamować i stało się to co się stało. Taki sport nic nie poradzisz.. 😴

Gość gość sylwia
Co ty pierniczysz?to wszystko nie tak .Izie nie chodziło o to że za szybko tylko że w ogole go puscił a zresztą co ona tam wie .Yo co opisujesz swoadczy o tym ze sie w ogole na tym nie znasz a w ogole jakie poswiecic mu uwagi ?z jakiej racji ty?ty nic do mojego syna nie masz i zabraniam ci sie nim interesować.!i zblizać do niego.Ostrzegam .!Pilnuj lepiej swojego Kacpra!

Gość gość Tomasz
Spadamy chyba spać bo jutro mamy sporo pielenia w ogródku... 😴 Pomogę Ci jeśli chcesz.. :-)

Gość gość Tomasz
A co znowu Kacper naodpiertalał? 😴

Gość gość sylwia
Wcale nie musiał ostro hamować tylko za szybko wyluzował nogi i przy pługu najechał narta na nartę na krzyż ..potem mu tą jedną podwinęło pod spód i obie kosci trachły .Ewidentnie jego błąd a mowił mu trener o tym cały poprzedni dzień żeby nie pługować.Wyedy cały yrening miał super i nawet do mnie dwonił zeby sie pochwalić jak dobrze mu idzie i coż ten ostatni na koniec treningu pechowy ..a tak dobrze mu szło szkoda bo taptem drugi tydzień po 7 miesięcznejnprzerwie:-(.tak się cieszył ..szkoda mi go było.Mimo to przy domu teraz co roku ..skacze ..a skocznie buduje taką ze ho ho.

Gość gość sylwia
Ja sie Kacprem nie interesuję..coś tam mama mowiła ale mało mnie to obchodzi..Jutro to ja musę chałupę wysprzątać ..

Gość gość Tomasz
To wpadnę do Ciebie i posprzątamy razem jeśli chcesz 😴 Spadam bo spać się chce :-( I pamietaj.. nie czepiaj się dziewczyn bo to wszystko to tylko i wyłącznie moja wina. Daj Im spokój. Dobranoc ;-)

Gość gość sylwia
Ja mam im dać spokoj ?to Aga pierwsza w poniedziałek sprowokowała sytucję w pracy a Iwona co chwilę bzdury rozpowiada i domysły na moj temat.Radosia to samo ..ona to zaczęła...Ja sie czepiam..kuzwa zniszczyliscie mi życie wszyscy razem łącznie z Tadeuszem twoim ojcem na czele!Karolina w Koamie co zrobiła ?a Beata w Sg techu również.Kto nie ma życia ja czy one ?ja!!.I mam już tego serdecznie dość.Kto mnie wyzywa od szmat..kooref ..narkomanek i pijaczek..i te idiotyczne tematy ktore zakładasz..provokacje itp.To nie jest smieszne w zadnej pracy normalnie nie mogę pracować bo nigdzie nie mam życia przez was.Ja związki rozwalam?ja??a komu ja kuzwa związek rozwaliłam bo raczej nie kojarzę (oszczerstwa Karoliny w Koamie)ja jestem narkomanką?ja??(oszczerstwa kierowniczki Bachy i Renaty )w Admicie..Ja kradnę??ja??oszczerstwa mojego męża i moich koleżanek w bibliotece .To nie są bylejakie sprawy ja tego nie daruję.Zniszczyliscie mi reputację.

Gość gość sylwia
A czy kiedykolwiek ja będę miała spokój..ja chcę normalnie żyć ..bez waszych intryg plotow..oszczerstw i obrażania.

Gość gość sylwia
Nie nie są błache sprawy .Nie macie prawa niszczyć mi życia.

Gość gość
I te durne tematy kompromitujące moją osobę..wilgarne do obrzydzenia ..kto je zakłada ?ja czy wy??.Podli jestescie wszyscy.

"Bzunia" :D i pomyśleć, że zaczynała od Muszki Śmierdziuszki. Jeśli ktoś nie wierzy w ewolucję, to ma obraz przedstawiony w przyspieszonym tempie. Ktoś wie ile ma w biuście?

Gość gość
obawiam się że zaczynała od maria348...