Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćsylwia

Mucha

Polecane posty

Gość gość
Mucha ma zero w biuście, chuda i mała.

Gość gość sylwia
Nigdy nie wchodze na ero i nigdy więcej nie wejdę.Byłam tu 2 dni ..poczytałam skomentowałam wyczerpująco i wystarczy .Trudno nie być tak nastawionym skoro robi iw w moim życiu takie bydło i nie opieram tego na durnym kafe tylko na realu.To przez was podupadłam znacznie na zdrowiu i nie ma dnia żeby coś mnie nie bolało .Czasem odsypiam ale to nic nie daje .Jestem słaba i czeka mnie szereg badań .Do tego doprowadziliscie.Żal mi dzieci bo one muszą misć fizycznie zdrową mamę.Pracować przecież muszę.Więcej na kafe nie wchodzę A ZWŁASZCZA TUTAJ.To forum to dni i szambo ..2 metry mułu.Tado odwal się od mojej siostry bo znią też ci się nie uda.!Żegnam!

Gość gość sylwia
Nigdy nie wchodze na ero i nigdy więcej nie wejdę.Byłam tu 2 dni ..poczytałam skomentowałam wyczerpująco i wystarczy .Trudno nie być tak nastawionym skoro robicie w moim życiu takie bydło i nie opieram tego na durnym kafe tylko na realu.To przez was podupadłam znacznie na zdrowiu i nie ma dnia żeby coś mnie nie bolało .Czasem odsypiam ale to nic nie daje .Jestem słaba i czeka mnie szereg badań .Do tego doprowadziliscie.Żal mi dzieci bo one muszą mieć fizycznie zdrową mamę.Pracować przecież muszę.Więcej na kafe nie wchodzę A ZWŁASZCZA TUTAJ.To forum to dni i szambo ..2 metry mułuCzytam że ktoś miał zamiar doprowadzić mnie do samobójstwa.doprawdy??Na to też jest paragraf..Tado odwal się od mojej siostry bo znią też ci się nie uda.!Ona dopiero co dziecko urodziła ,trzeba wstydu nie mieć żeby ją też się interesować .Nigdy wam sie nie uda dostać do naszej rodziny ani być obok ojca .Nigdy.!Żegnam.

Gość gość
Jeżeli zapach cebuli lub czosnku wydziela twoja pochwa Midsummer to znaczy źe dieta jest bogata w cebulę, por lub czosnek jezyk.gif Charakterystyczny zapach tych warzyw będzie wydzielał nie tylko twój mocz, ale także twoja pochwa. Może się on utrzymywać nawet do 48 godzin od zjedzenia potrawy.cool.gif

Gość gość
Masz uplawy i rzeżączkę wylogowana idiotko?

Gość gość
skoro ktoś je tyle czosnku to musi jej pipka troche smierdźeć ale to co. Od tego jest mydło.Ptyś

Gość gość
ptyś... lepiej nie pisz...

Gość gość
Midsummer ale zawsze sprawdzasz zapach z pochwy ilekroć zjadłaś coś z cebulą ? Może wcześniej po prostu nie zwróciłaś na to uwagi. Proponuję, żebyś przez najbliższych kilka dni unikała cebuli i czosnku w jedzeniu i sprawdziła czy zapach ciągle się utrzymuje To normalne, że mocno aromatyzowane jedzenie (cebula, czosnek, ostre przyprawy) czy używki zmieniają zapach wydzielin - potu, łez, spermy, śluzu w pochwie. Nie ma nic do wstydu.

Gość gość
Przestań bo zaraź rzygne.Ptyś

Gość gość
Zal mi takich co są wierne a mają meża k****arza.Potem je taki gnoj czyms zarazi i muszą sie z tym meczyć nieważne grzyb nie grzyb .,wszystko jedno.Zabić takiego to mało.Czosnek to profilaktyka na przeziębienie a myć się trzeba codziennie .Prysznic to podstawa.Prawda. ?To raczej mydło nie pomoże tu trzeba wszystkich po kolei zdezynfekować..bo sie nie myjecie,tak o was mówię.

Gość gość
czosnek i cebula są zdrowe ale potem niestety wydzieliny śmierdzą

Gość gość sylwia
To proponuję zebyscie zaczeli brać prysznic i kupili sobie jakieś dobre żele pod prysznic a także i koniecznie żel do higieny intymnej,antyperspirant też wam się przyda .Kontrola w poradni ginekologicznej też jest wam potrzebna a tego co chorobska zgania to mu uwalić u samej duupy i po sprawie.Fuj też chyba zaraz rzygnę.To tyle .Idę stąd.Dalsza dyskusja na forum takim jak te jest deprawująca.Obowiązki wzywają.Przemyslcie moje rady.Żegnam.

Gość gość
Będziemy czekać na Ciebie z utęsknieniem 😴

Gość gość sylwia
Ps.po pierwsze profilaktyka Po drugie abstynencja sexualna A po trzecie higiena. !

Gość gość
I dzięki za dobre rady. Biegnę zaraz do Biedry po żel i mydło 😴

Gość gość
Jaka abstynencjia??? Wszyscy z Ero to zboczeńcy i potrzebują dużo seksu więc z tym się nie zgodzę 😴 Tobie też tego brakuje... to widać... 😴

Gość gość sylwia
Mogę ci oddać swoje mam spory zapas .

Gość gość
Eve współczuje nie wyobrażam sobie lizać kogoś z takim czosnkowym zapachem intymnym

Gość gość sylwia
Niczego mi nie brakuje ,od wielu lat tego nie robiłam i jakoś żyję!.Po co miałabym sie mazać?

Gość gość
Ble rzyg. Eve podmywaj się częściej.Ptyś

Gość gość
Nie wiem czy wiesz ale z braku seksu człowiek dostaje piertolca 😴

Gość gość
:23 nie narzekaj :p Przegryziesz boczkiem i masz boczek z cebulką :D

Gość gość
Nie jestem desperatem aby lizać śmierdzące czosnkiem pipy.

Gość gość sylwia
Młody przynosi z pracy całe kartony mydeł.Ja kocham mydełka altera bo są hypoalergiczne i bez substancji chemicznych oparte na naturalnych składnikach.Kocham Dove -jest taki kremowy ostatnio była wyprzedaż w Rosmanie.Z szamponów to Sayos..Pantene ,Nivea.Ostatnio kupuję mydła w płynie z dodatkiem arganu..uwielbiam wszystko co jest z olejkiem arganowym.Generalnie to mam pełni żeli mydeł i szamponow w kabinie i jak biore prysznic to wybieram taki na ktory mam w danej chwili ochotę.np.Luksja Ble berry Muffin..pięknie pachnie i super myje albo Bebeauty.roża i mleczko kokosowe.Na wannie Palmolivr i Timotei Jeriho rose.:-)Polecam.

Gość gość
Tylko tak gadasz, że byś nie wylizał :-)

Gość gość sylwia
10.26 mnie to nie dotyczy.

Gość gość
Musiałbym się z Tobą kiedyś wykąpać żeby popróbować tych różnych mydełek 😴 Ja używam tylko "złoty jeleń" czy jakoś tak 😴

Gość gość sylwia
Ostatnio mam też cały zapas produktów z Ziaji i Barwy ponieważ są to środki testowane dermatologicznie i zresztą ja preferuję we wszystkim jak najmniej chemii.Mam arganz lnem ,rzepę..i pokrzywę.:-)

Gość gość
:-D

Gość Głośne beknięcie
💤