Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochani w sobote zbieramy sie licznie na marszu KOD

Polecane posty

Gość gość

by bylo nas nie 240 tys a 2 miliony 400 tysiecy. walczmy o demokracje o pieniadze dla uchodzcow o TK, o to by nie bylo tanich mieszkan czyli rozdawnictwa. o wypelnianie zobowiazan wobec UE dot. uchodzcow. by żyło się lepiej! pamiętajcie!

Gość gość
S********j.

Gość gość
ha dobre

Gość gość
Zdychaj targowica

Gość gość
żartuj, żartuj , zobaczymy czy ci będzie tak wesoło jak ci d***bia podatki na to żeby zebrać po 500 dla bachorów

Gość gość
Jaka stawka tym razem?

Gość gość
drogie dziecko, uchodźców to PIS też przyjmie , jeszcze zobaczysz. W przeciwieństwie do taniego mieszkania

Gość pseudoktoś
ile proponujesz waluty Euro za jedną godzinę pokrzykiwania o******cą ? właśnie opędzlowałem talerz fasolki po bretońsku , rano będę przygotowany do zdrowego pierdzenia w czasie marszu i zapewniam, mój o***t nie nawali i zapewniam, że będę pierdział zdrowo i bardzo złośliwie atakował ale to moje działanie kosztuje , proponuję 25 PLN za jedną godzinę pochrząkiwania o***tem , czy jestem zatrudniony na marsz KOD ?

Gość gość
kwi kwi kwiii chrum chrum

Gość gość
nic dla mnie z tego marszu, pisowców nienawidzę, a z kolei wcześniej przez 8 lat miałam zamrożone wynagrodzenie i też nic dla mnie, także trzeba wyjeżdżać bo w tym kraju albo złodziej, kłamca żyje albo patologia. Uczciwy pracownik jest traktowany jak niewolnik, jak zło konieczne.

Gość gość
yebać kodaków !!! sram na was lewacy

Gość gość
dla podżegaczy antyunijnych i przeciwnikow demokracji zemsta niebawem bedzie sroga. gdy tylko dojdziemy do władzy! juz niedługo!

Gość gość
morda k***a lewackie psy zayebane !!! już niedługo wypatroszymy was wszystkich w całej Europie !!! będę lał na wasze zwłoki i srał wam do pyska śmiecie