Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie przyznaję się, że mam dziewczynę, bo mam przyjemność ze spławiania panienek,

Polecane posty

Gość gość

które są przechodzone przez bad boyów i szukają porządnego faceta. Po prostu sprawia mi to przyjemność, że uprzykrzyłem życie, jakiejś wyrachowanej suce, która najpierw się puszczała, a teraz szuka frajera, więc, gdy poznaje jakieś nowe towarzystwo, znajome, to zachowuję się normalnie, nic nie mówię o tym, że jestem w związku, ale też nie daję żadnych sygnałów zainteresowania. Po prostu normalnie rozmawiam z dziewczynami, nie wiem dlaczego, ale większości wydaje się, że to ku czemuś zmierza i oczekują ode mnie czegoś więcej, ale nie robię żadnych kroków, więc one wychodzą w końcu z inicjatywą, jakąś lekką, dają do zrozumienia, że chciałyby czegoś więcej, a ja wtedy im oznajmiam, że to jest niemożliwe, bo jestem zajęty i nie będzie ani kontaktu fizycznego, ani związku. Robię to, żeby ukarać kobiety za ich przeszłość i kiedyś sprawiło mi nieziemską satysfakcję, jak jedna po roku mi oznajmiła, że dalej jej nie przeszło i czuje coś do mnie.

Gość gość
a potem się obudziłeś z ręką w gaciach

Gość gość
22:00 Poznaję głównie przez znajomych. Jak już się ma jakichś znajomych, to oni mają znajomych, a ich znajomi mają znajomych itd. Problem jest taki, że niektórzy nie mają znajomych, którzy mogliby ich poznać z innymi znajomymi i to jest przesrane.

Gość gość
u, ale jednak tracisz czas na rekonesans, bo jednak wiesz które są przechodzone po bad boyach, a ktore nie :D

Gość gość
Nie!

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona