Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiliarolina

Pierwszy analny raz

Polecane posty

Gość kiliarolina

Cześć, własciwie miałam zgłębić się w lekturę google'owych podpowiedzi ale tutaj bardziej tak na 'zywo'. Otóż spotykam się od jakiegoś czasu z pewnym Panem to, że jest cudowny i w ogóle pozwolę sobie pominąć, łączy nas niezwykła, cielesna fascynacja . On od jakiegoś czasu wspomina o seksie analnym, na początku nie chciałam o tym słyszeć, ale w sumie to ja bardzo chciałabym tego spróbować i moje zdanie uległo zmianie. Muszę dodać, ze on ma dużego i grubego penisa, czy to naprawdę musi boleć? Proszę o jakieś rady, jak się przygotować, itp.

Gość gość
musi :D

Gość kiliarolina
noszszsz kur/wa, szkoda

Gość gość
Wyslij go do geja. Nie ma żadnej roznicy czy to twoj odb.t czy gejowski. Niech pan sobie tam pouzywa. Sodomia to sodomia. Ty masz odpowiednia dziurke, czysta, pachnaca i podniecajaca. Jak twoj woli swojego wacka wtykac w g...., to niech ci nie zawraca gitary. Wczesniej czy pozniej pojdzie na geja, wiec po co ciebie ma bolec?

Gość gość
To chyba zależy jaki gruby jest, ale ogólnie to nie musi boleć.

Gość gość
anal jest dla obrzydliwych dziadków leśnych z problemami z erekcją :/ ja bym na twoim miejscu uważała na tego kolesia. Normalni mężczyźni mają wstręt do seksu analnego i bardzo dobrze