Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moni0808

co robić?

Polecane posty

Jestem matką 3 latka i 1, 5 roczniaka, mąż jest kierowcą, nie ma go w domu w ciągu tygodnia (roboczego) mieszkamy u teściów, w małym miasteczku. Dzieciaki ostatnio ostro dają mi w kość, stałam się bardzo nerwowa, tracę cierpliwość, wrzeszczę. Dzieciaki fatalnie śpią w nocy, młodszy koszmarnie zasypia, potrafi się 30 minut drzeć przed zaśnięciem,dzieciaki nic nie chcą w ciągu dnia jeść, robię po kilka zestawów śniadaniowych, obiadowych, itd. Mam tego dość, mąż mi wcale nie pomaga w obowiązkach domowych,a nawet przydomowych, sama sprzątam auto, grabię liście na podwórku, naprawiam to co się zepsuje. On nigdy na nic nie ma czasu, albo "zapomni". Mam już dość stałego dopraszania się go o wszystko, w ogóle po urodzeniu dzieci bardzo się oddaliliśmy, czasem myślę o rozwodzie. A w najbliższym czasie mamy stawiać dom, nie wiem co robić, ostatnio ciągle się żremy, nawet nie śpimy już razem. Fakt, stałam się bardzo nerwowa, impulsywna, ale wydaje mi się, ze wszyscy wokół(teściowa, mąż),uważają że sensem mojego życia powinno być dbanie wyłącznie o rodzinę. Teściowa mnie wkurza zawsze staje po stronie męża, mówi, że ona też sama się wszystkim zajmowała, sugerując, że tak powinno być. Starszy synek nie dostał się w tym roku do przedszkola, chcę czy nie jestem uwięziona w domu przez kolejny rok. Co mam robić, argumenty męża do niego nie trafiają, wg niego tak ma być w małżeństwie. Nie wiem czy go kocham...co robić?

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Autorko,przeciez facet nie leży tylko pracuje na rodzinę. Praca kierowcy to praca bardzo trudna i czasochłonna .Duupsko,nogi i kręg.odmawiaja posłuszeństwa.Wiem co mowię o moj mąz ma taką pracę. Masz problem z dziecmi jak wiele z nas,staraj sie robic tyle ile mozesz ale nie mysl ze jego praca jest lżejsza od twojej,nie chciałabyś się z nim zamienić.