Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skąd się wzięła zagłada

Polecane posty

Gość gość

Skąd 😴 -problematyka Widmo związana z osobą Matuzalema i Agenta Orange -problematyka detektywa Damiana P związana z osobą Nowy w mieście, Smof, reszta -problematyka gęsi związana z Ciotkami -problematyka Ciotek związana z głównie z akcją Janina -problematyka Muchy związana z osobami Tabasko, Imperium, Cynik wieczorową porą, Najszybszy w mieście (patrz również problematyka Ciotek) Można dopisywać problemy i incydenty.

Gość gość
Bedziesz to rozminiala caly weekend?:D

Gość gość
Zes kurffa wymyslila erotyczny temat:o

Gość gość
Problematyka gościa brak erotycznych tematów

Gość gość
rzyg na takie tematy rzyg rzyg rzyg poczytaj ksiazke kretynko

Gość gość
Kto to jest janina:o

Gość gość
Problematyka rzygu i innych loguntów

Gość gość
rzyg rzyg rzyg rzyg rzyg

Nie ma żadnej zagłady. Proszę przyzwyczajaj się do tej świadomości i nie wymyślaj problemów, których nie ma. To że szczurze ryje się kłócą, gdzie popadnie, hejtują, podszywają, to żadna zagłada. Jeszcze trochę niebieskich zostało a to oznacza, że Słońce nie zgaśnie za twojego życia. Nie dramatyzuj i kup sobie czereśnie. :D

Gość gość
Nowy wydaje mi się że ten temat wcale nie jest pozbawiony sensu od dłuższego czasu obserwuję pewne działania mające na celu skłócenie pewnych ludzi na forum zastanawiałem się tylko w jakim celu? i doszedłem do wniosku że to zwykła ludzka zawiść, a palce w tym macza i wszystkim steruje nie kto inny niż duch...

Gość gość
takie tematy jak ten skłócaja ludzi tępa dzido obiad ugotuj,ksiażkę poczytaj,idź do parku

Gość gość
TEMAT TO PRAWDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
08:20 niestety, dzisiaj wypływam w morze... i jestem facetem...

Gość Sami nie teges
https://youtu.be/I7SHjbjGpW0 Zaglada w jego dłoniach i w Jego spojrzeniu. Kiedy poprosił- szerzej usta, patrz w moim kierunku. Z każdym Jego dotykiem wariowalam, wiedząc, że na nic nie mogę sobie pozwolić. Patrzyłam prosto w jego oczy, bez mrugnięcia poddawalam się jego torturom. W pewnym momencie zapytał czy dobrze się czuję, czy nic mi nie jest. A ja?.. Całą sobą powstrzymywalam się aby nie osiągnąć orgazmu. Orgazm na fotelu dentystycznym. To jest zagłada;) Całym ciałem i umysłem podczas ...borowania. nie. To nie jest normalne;)

gość dziś Oczywiście że nie jest pozbawiony sensu. Ja tu nie siedzę 24/h No może z piątku do soboty zdarza mi się przegrać życie. :O ;) I może w tygodniu parę godzin, ale to za mało by ogarnąć to wszystko co się dzieje. Zawsze mam cichą nadzieję że nie dam się wkręcić w jakieś poważniejsze intrygi. Co Muszka znowu rozrabia 💤 Imperium przespała się znowu z kimś nieodpowiednim. Kuszełłe wystrzeliła z "dziewiątki" ? To trochę za mało na "zagładę" :O wybacz.

Gość gość
Odpowiedz jest banalnie prosta: haters always gonna hate. A np. ludzie dobrej woli beda życzliwi i pomocni...

Gość gość
zły pieniądz wypiera dobry?

Gość gość
Cała kafeteria świeci pustkami bo ile można siedzieć i oglądać te same ryje i pisać w kółko to samo.:classic_cool:

Gość gość
Haters gonna hate...

Gość gość
Să tacy ktorzy popierają detektywa i nie widzą nic zlego w tym co robi.:/

Gość gość
tacy sami chorzy jak on...

Napiszę może inaczej. Wiosna pełną gębą z burzami, truskawkami, czereśniami :) Wszystko chce żyć, piep̣rzyć się w plenerze a ten tu o zagładzie. :O Ci co biorą dziś ślub w Łodzi mają farta :) Słońce świeci a to znaczy, że... ;) 🖐️

Gość gość
kryki ciotki

Gość gość
gość wczoraj wadera69 dziś Nowy w mieście wczoraj Kolejny smpamiarski temat, by przypomnieć sobie o ciotkach. pechowiec.gif Założony przez tego gengoła, który gęgał im bezlitośnie a te głupie dokarmiały go licząc ze z brzydkiego kaczątka w końcu coś wyrośnie. pechowiec.gif Jak można być tak naiwnymi pipami. pechowiec.gif X Lepiej produkowac takie posty niz penetrowac o***ty malych chlopcow Nowyusmiech.gif

Gość gość
Nie ma co się oszukiwać. Forum erotyczne teraz a to sprzed czterech, dwóch lat temu( piszę o takiej przestrzeni czasowej, bo taki okres czasu tu zaglądam) to całkowity upadek. Wygląda to jak popłuczyny po ogólnym; oczywiście są tacy którzy zaprzeczają - ich zdanie jednak nie jest wiarygodne; mają powód żeby udawać że jest dobrze:)

Gość gość
-problematyka Ciotek związana z głównie z akcją Janina Rozwiń :-D

Gość gość
Przecież macie swoje Gwiazdy. Gwiazdy Ero, Ero-Gwiazdy, więc skąd te gwizdy? ;) Pupili chcecie wygwizdać? Jak Gwiazdom, tzn Ero-Gwiazdom woda sodowa uderzy do główek, to takie efekty. Mogą hejtować? Mogą bo są niebiescy Ich posty z zarzutami są zawsze poparte dowodami i faktami? Zawsze bo są niebiescy i wiedzą więcej. Wiedzą więcej? Zawsze, niebiescy zawsze wiedzą więcej o forume bo bywają tu non stop. Czy są tu 24h/dobę? Tak! Niebiescy zawsze pilnują swoich tematów, a nawet można pokusić się o stwierdzenie, że wszystkich. Niektórzy nawet kopiują posty tworząc dzienniki aktywności pomarańczy i innych niebieskich. 😴 To ich świat, przygarnij kropka :(

Gość gość
Mucha udowodniła, że ero to cały jej świat.w czym problem?

Gość gość
Trochę wolnego czasu trzeba mieć, żeby monitorować, edytować, zgłaszać spam, przepychać spam.

Gość gość
W jeden dzień pewnie pod 200postow dziennie piszą. I dlatego piszą z gość me gość coś tam albo zmieniają na inne nicki. Ale nie ma jak udawać real :D