Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to normalne?

Polecane posty

Gość gość

3 miesieczny niemowlak (urodzony w 37 tc) spi od 20-21 do 2-3. Potem wstaje o 5-6 zje, godzinke sie pobawi i idzie spac o 8 spi do 9. Potem znow zje pobawi sie godzine-dwie i znow spi. Potem na spacerze spi ok1,5-2h, po powrocir zje chwile sie pobawi i spi. To jest jakas 15. I moze tak spac do kapieli. W kapieli nie spi, potem po kapieli je, zmow sie bawi do 20-21 i idzie spac do tej 2-3. Nie za duzo spi?

Gość gość
A czy matka tez jest dzieckiem, że zadaje takie pytania? No i ciekawi mnie, jak ten niemowlak "wstaje" :-) ;-)

Gość gość
Normalnie budzi sie przemadrzala istoto. Tak sadaje bo jest ciekawa jak wyglada to u innych 3 miesieczniakow. Jak nie masz nic madrego i na temat do napisania to nie wciskaj swoich 3 groszy.

Gość gość
Ludzie ciesz się ze ci dziecko śpi. Jeszcze wydziwiasz. Moja w dzień spala tylko na spacerze w nocy pobudka co trzy godziny. Teraz też śpi około 8-9 godzin w nocy w dzień prawie w ogóle :O

Gość gość
Nie wydziwiam tylko kolezanka nastraszyla mnie ze jej dziecko tak spalo jak mialo anemie...

Gość gość
Przestań niektóre dzieci tak śpią długo. U jak być powinno. Niektóre mało śpią a potem dokuczaja i są marudne i niewyspane